Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το πλεκτό παντελόνι που θα φοράς χειμώνα και άνοιξη! Κοστίζει 29,95!

Τρέξε να το προλάβεις!

31 Ιανουαρίου 2020 08:42
ZARA: Βρήκαμε το πλεκτό παντελόνι που θα φοράς χειμώνα και άνοιξη! Κοστίζει 29,95!

Τρέξε να προλάβεις το πλεκτό παντελόνι από τα Zara, που έχει προκαλέσει φρενίτιδα. Θα το φορέσεις όλο τον χειμώνα αλλά και την άνοιξη που έρχεται. Είναι οικονομικό, καθώς κοστίζει 29,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας το site με τα ρούχα, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το υπέροχο πλεκτό παντελόνι ζακάρ, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με αυτή την μπλούζα, από τα Stradivarius.

Πρόκειται για πλεκτό ψηλόμεσο παντελόνι με ελαστική μέση. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, καθώς είναι άνετο!

ΠΛΕΚΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΖΑΚΑΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΕΚΡΟΥ / ΜΑΥΡΟ

ZARA: Αυτό το παντελόνι είναι τάση και κοστίζει μόνο 9,99! Τρέξε να το προλάβεις!

Η ομάδα του Athensmagazine,gr, βρήκε για σένα το τέλειο παντελόνι από τα Zara! Είναι σε έκπτωση, κοστίζει 9,99€, γι αυτό τρέξε να το προλάβεις.

Κοιτάζοντας τις προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι, το οποίο και μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το χνουδωτό πουλόβερ, από τα Mango.

Πρόκειται για ριχτό παντελόνι με λάστιχο στη μέση και κορδέλα προσαρμογής. Τσέπες patch στο μπροστινό μέρος. Κάτω μέρος με άνοιγμα στο πλάι. Ροζ μπεζ απόχρωση.

ΡΙΧΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 19,95 EUR
9,99 EUR

ZARA: Το πιο "έξυπνο" αδιάβροχο που είδαμε με ενσωματωμένο σακίδιο είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 15,99€!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει καθημερινά για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Έτσι και σήμερα βρήκε στα καταστήματα ZARA το πιο "έξυπνο" αδιάβροχο μπουφάν της αγοράς.

Αναρωτιέσαι γιατί το λέμε "έξυπνο"; Είναι πολύ απλό, έχει ενσωματωμένο σακίδιο. Είναι ιδανικό για το κρύο και ειδικότερα τις βροχές, είναι σε γήινες και μιλιτέρ αποχρώσεις, την απόλυτη τάση της σεζόν δηλαδή και παράλληλα είναι σε έκπτωση! Τι άλλο να ζητήσουμε;Το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή και ένας λόγος παραπάνω ότι η τσέπη που έχει στο πίσω μέρος του μετατρέπεται σε τσάντα! Αν πάλι δεν προτιμάς τόσο το αθλητικό στιλ έχουμε να σου προτείνουμε το ιδανικό, διαχρονικό παλτό επίσης από τα καταστήματα ΖARA!

Μια μικρή περιγραφή για το μπουφάν:

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ - ΣΑΚΙΔΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR15,99 EUR-35%
ΧΑΚΙ ΣΚΟΥΡΟ - 4391/200

Υδροαπωθητικό αδιάβροχο με όρθιο γιακά και ρυθμιζόμενη κρυφή κουκούλα με φερμουάρ. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ρυθμιζόμενο λάστιχο. Τσέπες στα πλάγια και πίσω τσέπη που μετατρέπεται σε τσάντα - σακίδιο μεταφοράς. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share