Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το λεοπάρ γκρι μπλουζάκι που κοστίζει μόνο 5,95 ευρώ!

Αγόρασε το πριν εξαντληθεί!

30 Ιανουαρίου 2020 08:26
ZARA: Βρήκαμε το λεοπάρ γκρι μπλουζάκι που κοστίζει μόνο 5,95 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, σου βρήκε το τέλειο λεοπάρ γκρι μπλουζάκι από τα Zara! Ταιριάζει με τα πάντα και κοστίζει μόνο 5,95 ευρώ!

Κοιτάζοντας το site με τις προσφορές, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το μπλουζάκι, το οποίο και μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το τζιν, εξίσου από τα zara.

Πρόκειται για μπλούζα με ντεκολτέ V και κοντό μανίκι. Έχει άνετη γραμμή και πάει σε κάθε σωματότυπο, ενώ μάλιστα μπορείτε να την φοράτε από το πρωί έως το βράδυ!

ΜΠΛΟΥΖΑ BASIC ΜΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
5,95 EUR
ΛΕΟΠΑΡ / ΓΚΡΙ - 4424/154

ZARA: Αυτή είναι η εφαρμοστή μπλούζα που πρέπει να αγοράσεις! Κοστίζει 7,95 ευρώ!

Βρήκαμε για σένα, την τέλεια εφαρμοστή μπλούζα από τα Zara που μπορείς να την φοράς από το πρωί έως το βράδυ! Είναι σε προσφορά και κοστίζει 7,95 ευρώ.

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα in fashion και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις διεθνείς τάσεις! Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσένα τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και φυσικά είναι και οικονομικά!

Η συγκεκριμένη μπλούζα είναι basic, εφαρμοστή, ενώ είναι με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Το χρώμα της είναι ασπρόμαυρο. Είναι άνετη και φυσικά μπορείς να την συνδυάσεις με τα πάντα, όπως είναι αυτό το τζιν από τα Zara.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
7,95 EUR
ΜΑΥΡΟ / ΛΕΥΚΟ

ZARA: Αυτή η λινή μπλούζα ταιριάζει με τα πάντα και κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ!

Βρήκαμε την τέλεια λινή μπλούζα από τα Zara, που ταιριάζει με τα πάντα. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ!

Κοιτάζοντας το site του Zara με τις προσφορές, "πέσαμε" πάνω σε μία καθημερινή λινή μπλούζα, την οποία και μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το τζιν, από τα Mango.

Πρόκειται για μια μπλούζα με ντεκολτέ V και κοντό μανίκι. Είναι άνετη και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Τρέξτε να την αγοράσετε πριν βγει sold out.

ΛΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 12,95 EUR τώρα 5,99 EUR-50%
ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share