Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Celestino: Η πιο stylish φούστα από δερματίνη κοστίζει μόλις 6,95 ευρώ! Τελευταία ευκαιρία για να την προλάβεις!

Μην την χάσετε!

29 Ιανουαρίου 2020 20:20
Celestino: Η πιο stylish φούστα από δερματίνη κοστίζει μόλις 6,95 ευρώ! Τελευταία ευκαιρία για να την προλάβεις!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για την εμφάνιση σας και πάντα βρίσκουμε τα πιο οικομικά και μοδάτα κομμάτια. Αυτή η φούστα από τα Celestino έχει κάνει πάταγο και έχουν μείνει περιορισμένα κομμάτια, μιας και την βρήκαμε στην κατηγορία "τελευταία ευκαιρία"!

Σίγουρα είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Είναι από δερματίνη και κλείνει μπροστά με κουμπιά, μια τάση που έχει κυριαρχήσει στις φούστες τα τελευταία χρόνια.

Είναι παιχνιδιάρικη, με τις πιέτες μπροστά, και μπορεί να φορεθεί εύκολα ακόμα και το απόγευμα με ένα πουλόβερ, ή το βράδυ με ένα κορμάκι και μια ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα αυτή την γούνα από τα Celestino που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται!

Leather effect ruffled skirt
CODE: WE7835.2103
€6.95 €

H&M: Ανακαλύψαμε το τέλειο κρουαζέ τοπ και κοστίζει μόλις 8,99€!

Το Athensmagazine.gr ξέρει πως λατρεύεις να είσαι in fashion όπως και όλες οι γυναίκες άλλωστε. Γι' αυτό λοιπόν φροντίζει να σου βρίσκει πάντα τα πιο οικονομικά και στιλάτα κομμάτια της αγοράς.

Για να δείχνεις σέξι και γοητευτική δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις μια υπερβολικά κοντή φούστα ή ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ, η μπλούζα που θα σου δείξουμε σήμερα από τα καταστήματα H&M είναι σέξι, άκρως θηλυκή και καθόλου προκλητική.

Την αγαπήσαμε γιατί έχει ένα υπέροχο δέσιμο κάτω από το στήθος, ένα διακριτικό όγκο στα μανίκια και το κρουαζέ της "κόψιμο" τονίζει το στήθος και λεπταίνει τη μέση μας! Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν με ένα vich καρό παντελόνι σαν αυτό που βρήκαμε για σένα από τα καταστήματα ZARA!

Stradivarius: Η μπλούζα με λαιμόκοψη halter που αναδεικνύει την θηλυκή πλευρά σου! Κάνει μόλις 9,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο κομψή και παράλληλα θηλυκή μπλούζα. Βρίσκεται στα Stradivarius και είναι σε προσφορά. Τρέξε να την προλάβεις, πριν εξαντληθεί!

Μπορεί να φορεθεί με παντελόνι, τζιν, και με φούστα, ανάλογα την εμφάνιση που θέλεις να κάνεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Μπορείς να την συνδυάσεις με αυτή την τέλεια μπότα πάνω απ'το γόνατο που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Κλείνει ψηλά στο λαιμό, είναι από δαντέλα και έχει ένα σκίσιμο στην πλάτη, κάτι που βρίσκουμε πάρα πολύ ελκυστικό. Φόρεσε την και νιώσε σικ και απόλυτα θηλυκή την ίδια στιγμή!

ΑΝΑΦ. 6752/677-I2019
Μπλούζα λαιμόκοψη halter
9,99 €

Stradivarius: Το στιλάτο παλτό που θα απογειώσει κάθε εμφάνισή σου!

Ένα παλτό μπορεί να αναδείξει την εμφάνιση μας και να δώσει άλλο ύφος στο look μας. Και μιας και το must χρώμα του χειμώνα είναι το πράσινο σε κάθε του απόχρωση από φυστικί και της μέντας μέχρι κυπαρισσί, εμείς βρήκαμε τη νέα άφιξη στα καταστήματα Stradivarius που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Εάν πάλι δεν ανήκεις στις τολμηρές που θα φορούσαν ένα τέτοιο χρώμα μπορείς να κινηθείς σε πιο safe επιλογές όπως αυτό το παλτό από τα καταστήματα Zara σε καφέ nude αποχρώσεις και κοστίζει μόνο 29 ευρώ!

Εκτός από το απόλυτο χρώμα της σεζόν το παλτό αυτό έχει 2 σειρές κουμπιών που του προσδίδουν έξτρα στυλ, φτάνει μέχρι το γόνατο και οι τσέπες που διαθέτει σε σχήμα φακέλου σίγουρα θα σας βολέψουν απίστευτα.

Άνετο και στυλάτο, θα σε συνοδεύει σε όλες σου τις εμφανίσεις τόσο στην πόλη όσο και σε κάποια εξόρμηση!

ΑΝΑΦ. 5876/400-V2020
Υφασμάτινο παλτό με διπλή σειρά κουμπιών
49,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share