Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Το πιο "έξυπνο" αδιάβροχο που είδαμε με ενσωματωμένο σακίδιο είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 15,99€!

Το λατρέψαμε!

29 Ιανουαρίου 2020 07:59
ZARA: Το πιο

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει καθημερινά για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Έτσι και σήμερα βρήκε στα καταστήματα ZARA το πιο "έξυπνο" αδιάβροχο μπουφάν της αγοράς.

Αναρωτιέσαι γιατί το λέμε "έξυπνο"; Είναι πολύ απλό, έχει ενσωματωμένο σακίδιο. Είναι ιδανικό για το κρύο και ειδικότερα τις βροχές, είναι σε γήινες και μιλιτέρ αποχρώσεις, την απόλυτη τάση της σεζόν δηλαδή και παράλληλα είναι σε έκπτωση! Τι άλλο να ζητήσουμε;Το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή και ένας λόγος παραπάνω ότι η τσέπη που έχει στο πίσω μέρος του μετατρέπεται σε τσάντα! Αν πάλι δεν προτιμάς τόσο το αθλητικό στιλ έχουμε να σου προτείνουμε το ιδανικό, διαχρονικό παλτό επίσης από τα καταστήματα ΖARA!

Μια μικρή περιγραφή για το μπουφάν:

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ - ΣΑΚΙΔΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR15,99 EUR-35%
ΧΑΚΙ ΣΚΟΥΡΟ - 4391/200

Υδροαπωθητικό αδιάβροχο με όρθιο γιακά και ρυθμιζόμενη κρυφή κουκούλα με φερμουάρ. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ρυθμιζόμενο λάστιχο. Τσέπες στα πλάγια και πίσω τσέπη που μετατρέπεται σε τσάντα - σακίδιο μεταφοράς. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

Celestino: Χαμός με αυτό το μπουφάν που είναι σε έκπτωση! Κοστίζει λιγότερο από 26 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στα Celestino το πιο ζεστό και οικονομικό μπουφάν, το οποίο έχει κάνει πάταγο. Σε σχέση τιμής-ποιότητας είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε!

Είμαστε στα μέσα του χειμώνα και τα κρύα έχουν μπει για τα καλά. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αγοράσετε λοιπόν, ένα πολύ μοδάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν, που θα σας συνοδεύει μέχρι και τα τέλη του χειμώνα. Το Celestino μας εκπλήττει με την ποιότητα και τα ρούχα του, όπως και με αυτό το πουλόβερ ζιβάγκο, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα!

Είναι ο καλύτερος "φίλος" στα δύσκολα...δηλαδή στα κρύα. Μπορείτε να το φορέσετε σε μια εκδρομή και μια εξόρμηση στην φυσή! Θα το βρείτε σε σκούρο πράσινο και σε μαύρο στην προσιτή τιμή των 25,99 ευρώ!

CODE: WE7905.6058
€25.95

Celestino: Η φούστα από δερματίνη που έγινε ανάρπαστη είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Η φούστα από δερματίνη με βολάν που έγινε ανάρπαστη, βρίσκεται στα καταστήματα Celestino, είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα Celestino θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα και σέξι!

Το χρώμα της καθώς και το κόψιμο της είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Το ότι είναι μίνι και έχει βολάν αυτομάτως χαρίζει επιπλέον ύψος με αποτέλεσμα η σιλουέτα να δείχνει τέλεια ενώ η υφή του δέρματος κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και σέξι!

Μια μικρή περιγραφή της φούστας:

Μίνι φούστα δερματίνης με βολάν

ΚΩΔΙΚΟΣ: WE7835.2103
€9,95 €15,95(-38%)

Celestino: Το φανταστικό βουλουτέ μπουφάν έχει το χρώμα που θα ερωτευτείς και κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Βρήκαμε το φανταστικό βουλουτέ μπουφάν σε μωβ απόχρωση από τα Celestino μόνο με 19 ευρώ!

Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πλέον στην ντουλάπα μας και είναι ψάχνουμε τι μπορεί να μας κρατήσει ζεστές για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρας που όμως θα μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και στιλάτες!

Εμείς για αυτό τον λόγο σου βρήκαμε το απόλυτο μπουφάν από τα Celestino που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών και είναι σε υπερπροσφορά!

Το μωβ μπουφάν μπορεί να σε σώσει φέτος τον χειμώνα, όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα είσαι και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επωφεληθείτε τις προσφορές!

Βελουτέ μπουφάν με κουκούλα
ΚΩΔΙΚΟΣ: WE7935.6330
€19,95 €34,95(-43%)

 

Ροή ειδήσεων

Share