Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Stradivarius: To απόλυτο polka dot φόρεμα κοστίζει μόλις 17,99€!

Τρέξτε να το προλάβετε!

28 Ιανουαρίου 2020 16:10
Stradivarius: To απόλυτο polka dot φόρεμα κοστίζει μόλις 17,99€!

Το πουά φέτος κυριαρχεί σε όλα τα fashion shows και συνεπώς σε όλες τις γυναικείες ντουλάπες. Το αγαπάμε και το θέλουμε στη ζωή μας.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς έτσι και σήμερα βρήκε στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο polka dot φόρεμα, είναι υπέροχο, ξεχωριστό και κοστίζει μόλις 17,99€!

Μπορείς να το φορέσεις το πρωί με τα αγαπημένα αρβυλάκια σου και ένα biker jacket που φέτος κάνει πάταγο και για τις βραδινές σου εξόδους με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

ΑΝΑΦ. 2359/572-V2020
Φόρεμα με φουσκωτά μανίκια
17,99 €

H&M: Αυτό το μπουφάν με τους πιο φανταστικούς χρωματικούς συνδυασμούς που πρέπει να αγοράσεις αφού κοστίζει πλέον 24 ευρώ!

Αυτό το μπουφάν με τους πιο φανταστικούς χρωματικούς συνδυασμούς από τα H&M που πρέπει να αγοράσεις αφού κοστίζει πλέον 24 ευρώ!

Είναι πολύχρωμο και αδιάβροχο, ό,τι πρέπει για την χειμερινή περίοδο και τον άστατο καιρό. Φοριέται και στις βροχές, μιας και έχει κουκούλα, αλλά και στα βαριά κρύα, αφού είναι πολύ ζεστό. Συνδυάστε το εύκολα με αυτό το κασκόλ και σίγουρα το κρύο δεν θα σας διαπεράσει!

Θα σε κρατήσει ζεστή για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρας ενώ θα σε κάνει να φαίνεσαι κομψή!

Είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών και είναι σε υπερπροσφορά!

Μια μικρή περιγραφή:

Αδιάβροχο μπουφάν σε μπεζ, μπλε και πορτοκαλί απόχρωση

Art. no.0806852002

Celestino: Χαμός με αυτό το μπουφάν που είναι σε έκπτωση! Κοστίζει λιγότερο από 26 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στα Celestino το πιο ζεστό και οικονομικό μπουφάν, το οποίο έχει κάνει πάταγο. Σε σχέση τιμής-ποιότητας είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε!

Είμαστε στα μέσα του χειμώνα και τα κρύα έχουν μπει για τα καλά. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αγοράσετε λοιπόν, ένα πολύ μοδάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν, που θα σας συνοδεύει μέχρι και τα τέλη του χειμώνα. Το Celestino μας εκπλήττει με την ποιότητα και τα ρούχα του, όπως και με αυτό το πουλόβερ ζιβάγκο, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα!

Είναι ο καλύτερος "φίλος" στα δύσκολα...δηλαδή στα κρύα. Μπορείτε να το φορέσετε σε μια εκδρομή και μια εξόρμηση στην φυσή! Θα το βρείτε σε σκούρο πράσινο και σε μαύρο στην προσιτή τιμή των 25,99 ευρώ!

CODE: WE7905.6058
€25.95

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share