Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka: Το φούτερ που μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 12,99€!

Το λατρέψαμε!

28 Ιανουαρίου 2020 13:22
Bershka: Το φούτερ που μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 12,99€!

Υπάρχει γυναίκα που να μην έχει λατρέψει την πεντάμορφη και το τέρας; Μικρές το θεωρούσαμε ρομαντικό και μεγαλώνοντας άκρως συγκινητικό! Τα τελευταία χρόνια έχουν επανέλθει στη μόδα τα ρούχα με στάμπες, είτε από παιδικούς ήρωες, είτε από συγκροτήματα. Κάτι που μας κάνει πιο χαρούμενες από ποτέ μιας και ένα τέτοιο φούτερ είναι μια μικρή αναδρομή στα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια.

Φέτος κυριαρχεί το αθλητικό στυλ, βλέπουμε πολλές φόρμες, φούτερ και sneakers. Μην φανταστείς πως φορώντας ένα φούτερ θα πρέπει να το συνδυάσεις με τζιν ή με κάποια φόρμα, οι συνδυασμοί που θα κάνεις θα απογειώσουν όλο το λουκ σου και θα αναδείξουν το φούτερ σου διαφορετικά.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς, έτσι και σήμερα βρήκε για σένα στα καταστήματα Bershka το φούτερ που μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια. Μην αναρωτιέσαι γιατί. Έχει τυπωμένο πάνω του το φλιτζάνι από την ταινία "Η πεντάμορφη και το τέρας" και μόνο που το είδαμε το κάναμε εικόνα με την κορυφαία pencil φούστα της σεζόν.

Μια μικρή περιγραφή για το φούτερ:

Φούτερ Η Πεντάμορφη και το Τέρας
ΑΝΑΦ. 6969/813/712

25.99 €12.99 €50%

Bershka: Η απόλυτη τάση της σεζόν είναι αυτή η μίντι ξεφτισμένη denim φούστα!

Η πιο διαχρονική και κλασσική τάση στο χώρο της μόδας είναι το denim look και το συναντάμε παντού, πέραν των κλασσικών παντελονιών τζιν το βλέπουμε σε φούστες και πουκάμισα!

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά βρήκε για εσένα ένα από τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς κι αυτό δεν είναι άλλο από τη μίντι ξεφτισμένη denim φούστα από τα καταστήματα Bershka που κάνει θραύση!

Θα την βρεις σε κλασσικό μπλε τζιν αλλά και σε μαύρο. Αν πάλι ψάχνεις κάτι πιο.... κοντό ή σέξι μπορείς να διατηρήσεις το denim look σε μια πιο κοντή εκδοχή του!

Stradivarius: Το σακάκι - φόρεμα που κάνει θραύση είναι σε έκπτωση και κοστίζει λιγότερο από 20€!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο στιλάτο μπλέιζερ στην πιο οικονομική τιμή. Δεν φοριέται μόνο σαν πανωφόρι αλλά είναι και φόρεμα. Θα το βρείτε στα Stradivarius και είναι σε προσφορά, για αυτό προλάβετε πριν εξαντληθεί!

Τα μπλέιζερ είναι η απόλυτη τάση τα τελευταία χρόνια και φοριούνται ποικιλοτρόπως. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε, μιας και θα το βολευτείτε πολύ.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απλό τοπ από μέσα, ή ένα πιο χαλαρό casual outfit ένα απλό ζιβάγκο. Αν θέλετε ωστόσο μια πιο βραδινή εμφάνιση φορέστε το σκέτο, κλέιστε το καλά μπροστά για να μην υπάρξουν ατυχήματα, και φορέστε την αγαπημένη σας ψηλοτάκουνη γόβα! Αλλιώς, δοκιμάστε το με αυτή την τέλεια μπότα πάνω απ'το γόνατο που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Μια μικρή περιγραφή για το σακάκι - φόρεμα:

ΑΝΑΦ. 5906/947-I2019
Σακάκι φόρεμα πιε ντε πουλ
19,99 € 35,99-44%

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share