Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Celestino: Όλες οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν αυτή την γούνα! Κοστίζει λιγότερο από 23 ευρώ!

Προλάβετε την πριν εξαντληθεί!

28 Ιανουαρίου 2020 10:48
Celestino: Όλες οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν αυτή την γούνα! Κοστίζει λιγότερο από 23 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε την πιο σικ γούνα που θα απογειώσει τις καθημερινές σου, αλλά και τις βραδινές σου εμφανίσεις. Είναι σε έκπτωση και θα την βρείτε μόνο στα Celestino, στην τιμή των 22,95 ευρώ!

Οι γούνες είναι η απόλυτη τάση για φέτος, εδικά αυτού του στιλ, και βέβαια παραμένουν μια σταθερή αξία. Μπορείτε να το συνδυάσετε εύκολα με ένα τζιν και ένα πουλόβερ, είτε με ένα βραδινό φόρεμα είτε με αυτή την φούστα από δερματίνη, μόνο από τα Celestino!

Αν θέλετε να κάνετε μια πιο cool εμφάνιση και να την φορέσετε το απόγευμα, μπορείτε να την δοκιμάσετε με μια μακριά φούστα και ένα ankle boot. Κάνε τις πιο στιλάτες εμφανίσεις με αυτή την γούνα που φαίνεται πανάκριβη, αλλά είναι τέρμα οικονομική!

Long faux fur coat
CODE: WE1411.7009
€22.95

Celestino: Χαμός με αυτό το μπουφάν που είναι σε έκπτωση! Κοστίζει λιγότερο από 26 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στα Celestino το πιο ζεστό και οικονομικό μπουφάν, το οποίο έχει κάνει πάταγο. Σε σχέση τιμής-ποιότητας είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε!

Είμαστε στα μέσα του χειμώνα και τα κρύα έχουν μπει για τα καλά. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αγοράσετε λοιπόν, ένα πολύ μοδάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν, που θα σας συνοδεύει μέχρι και τα τέλη του χειμώνα. Το Celestino μας εκπλήττει με την ποιότητα και τα ρούχα του, όπως και με αυτό το πουλόβερ ζιβάγκο, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα!

Είναι ο καλύτερος "φίλος" στα δύσκολα...δηλαδή στα κρύα. Μπορείτε να το φορέσετε σε μια εκδρομή και μια εξόρμηση στην φυσή! Θα το βρείτε σε σκούρο πράσινο και σε μαύρο στην προσιτή τιμή των 25,99 ευρώ!

CODE: WE7905.6058
€25.95

Celestino: Η φούστα από δερματίνη που έγινε ανάρπαστη είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Η φούστα από δερματίνη με βολάν που έγινε ανάρπαστη, βρίσκεται στα καταστήματα Celestino, είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα Celestino θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα και σέξι!

Το χρώμα της καθώς και το κόψιμο της είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Το ότι είναι μίνι και έχει βολάν αυτομάτως χαρίζει επιπλέον ύψος με αποτέλεσμα η σιλουέτα να δείχνει τέλεια ενώ η υφή του δέρματος κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και σέξι!

Μια μικρή περιγραφή της φούστας:

Μίνι φούστα δερματίνης με βολάν

ΚΩΔΙΚΟΣ: WE7835.2103
€9,95 €15,95(-38%)

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share