Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Το ονειρικό μαύρο φόρεμα που αν το προλάβεις θα είσαι τυχερή! Κοστίζει πλέον 9 ευρώ!

Θα το λατρέψετε!

28 Ιανουαρίου 2020 08:45
ZARA: Το ονειρικό μαύρο φόρεμα που αν το προλάβεις θα είσαι τυχερή! Κοστίζει πλέον 9 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το παλτό που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε μαύρο χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά, και σίγουρα θα κλέψει πολλά βλέμματα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Είναι κοντό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο ελκυστική, ενώ η δαντέλα θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις!

Το φόρεμα είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού..

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

Κοντό φόρεμα με V ντεκολτέ και κοντό φουσκωτό μανίκι. Φόδρα.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR9,99 EUR-55%
ΜΑΥΡΟ - 5644/908

Stradivarius: To απόλυτο φόρεμα για το γραφείο που φοριέται με πολλαπλούς τρόπους! Κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

To απόλυτο φόρεμα για το γραφείο που φοριέται με πολλαπλούς τρόπους, το βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius κι είναι ένα μοναδικό μακρύ σακάκι που φοριέται και σαν φόρεμα, μοιάζει πανάκριβο αλλά κοστίζει μόνο 12,99€!

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά ξεχύθηκε στις αγορές για να ψάξει για εσάς τα καλύτερα κομμάτια που θα σας κάνουν να φαίνεστε λαμπερές και εντυπωσιακές!

Εμείς βρήκαμε το μοναδικό αυτό σακάκι που θα συνοδεύσει όλες σου τις εξόδους ανεξαρτήτου ώρας ή στυλ μιας και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ για ποτό. Το πιο εντυπωσιακό με αυτό το ρούχο είναι πως μπορείς απλά να κουμπώσεις τα κουμπιά, να αφαιρέσεις το παντελόνι σου και μέσα σε δυο λεπτά να έχεις αλλάξει στυλ!

Αν πάλι ψάχνεις κάτι πιο "κλασσικό" να σου θυμίσουμε το στιλάτο παλτό στο χρώμα της μέντας που βρήκαμε επίσης στα Stradivarius!

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα blazer ριγέ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share