Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Το πουλόβερ που όλες θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας έχει 40% έκπτωση!

Θα το λατρέψετε!

24 Ιανουαρίου 2020 15:16
Bershka: Το πουλόβερ που όλες θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας έχει 40% έκπτωση!

Το να είσαι in fashion δεν σημαίνει να φοράς και κάτι εκκεντρικό ή κάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα. Μερικές φορές τα πιο απλά είναι και τα πιο ασφαλή και αποδεικνύονται ως η καλύτερη επιλογή! Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ζιβάγκο πουλόβερ;

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς καθημερινά τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς, σήμερα λοιπόν σας βρήκαμε το ιδανικό πουλόβερ από τα καταστήματα Bershka για να συνοδεύσει όλες σας τις εμφανίσεις!

Η στενή του φόρμα κολακεύει ιδιαίτερα τις γυναικείες καμπύλες και μπορείς να το συνδυάσεις το πρωί με ένα slouchy παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση για ένα πιο casual look και το βράδυ με μια pencil φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Θα το βρεις σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα κι αν δεν μπορείς να διαλέξεις τότε... η τιμή του είναι τέτοια που σου επιτρέπει να αγοράσεις πάνω από ένα!

Μια μικρή περιγραφή για το πουλόβερ:

Πουλόβερ ζιβάγκο
ΑΝΑΦ. 6851/645/812

12.99 €7.79 €40%

Mango: Βρήκαμε το τζάκετ πρόβατο που θα λατρέψετε! Είναι σε προσφορά!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς το ιδανικό τζάκετ πρόβατο από τα Mango! Είναι σε προσφορά και πρέπει να το αποκτήσετε. Μάλιστα, μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ!

Κοιτάζοντας τις εκπτώσεις που έχει η εταιρεία mango, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το καφέ τζάκετ, το οποίο και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το φόρεμα από τα Zara.

Πρόκειται για δέρμα από αρνί. Έχει μακρύ μανίκι, δυο πλαϊνές τσέπες και εσωτερική φόδρα. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ενώ έχει και άνετη γραμμή. Κοστίζει 29,99 ευρώ από 49,99.

Mango: Το φόρεμα από λάστιχο που τονίζει τέλεια τις καμπύλες! Είναι σε έκπτωση!

Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο άνετο και θηλυκό φόρεμα, που κολακεύει τις καμπύλες της κάθε γυναίκας. Θα το βρείτε μόνο στα Mango και σε τιμή έκπληξη!

Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς περιορισμούς. Βγαίνει σε τρία χρώματα, ανθρακί, γκρι αναοιχτό και κόκκινο, για να διαλέξετε αυτό που προτιμάτε και σας ταιριάζει περισσότερο.

Συνδυάζεται έυκολα με μια ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο, όπως αυτή από τα Mango, και ένα απλό τζάκετ ή παλτό για τις πρωινές σας εμφανίσεις, ενώ για το βράδυ μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό και σικάτο πέδιλο!

Φόρεμα πλέξη λάστιχο
REF. 53083733-TURTLE-LMΑ

Αρχική τιμή με διαγραφή 29,99 €

Ισχύουσα τιμή 19,99 €

Mango: Το απόλυτο πουλόβερ σιθρού που θα απογειώσει το style σου! Είναι σε έκπτωση!

Το Athensmagazine.gr βρήκε στα Mango το πιο μοδάτο και θηλυκό πουλόβερ που θα απογειώσει το στιλ σου. Είναι σιθρού και πάει με τα πάντα!

Ένα πουλόβερ λοιπόν μπορεί να γίνει και σιθρού και να φοριέται στις βραδινές εξόδους, αλλά και στι πρωινές, όπως άλλωστε συνηθίζεται να φοριέται. Είναι σε έκπτωση για αυτό τρέξτε να το προλάβετε!

Συνδύασε το με ένα παντελόνι καμπάνα μαύρο, ή αυτό το ξεφτισμένο mom fit πανμτελόνι για πιο stylish εμφανίσεις, ή με μια μακριά πλισέ φούστα. Όπως και τα έχει θα αναδείξει την σιλουέτα, ενώ θα παραμένεις σικ και ελκυστική!

Πουλόβερ σιθρού
REF. 57064381-NONAME-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή 39,99 €

Ισχύουσα τιμή 29,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share