Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Αυτή είναι η εφαρμοστή μπλούζα που πρέπει να αγοράσεις! Κοστίζει 7,95 ευρώ!

Ταιριάζει με τα πάντα!

24 Ιανουαρίου 2020 08:12
ZARA: Αυτή είναι η εφαρμοστή μπλούζα που πρέπει να αγοράσεις! Κοστίζει 7,95 ευρώ!

Βρήκαμε για σένα, την τέλεια εφαρμοστή μπλούζα από τα Zara που μπορείς να την φοράς από το πρωί έως το βράδυ! Είναι σε προσφορά και κοστίζει 7,95 ευρώ.

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα in fashion και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις διεθνείς τάσεις! Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσένα τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και φυσικά είναι και οικονομικά!

Η συγκεκριμένη μπλούζα είναι basic, εφαρμοστή, ενώ είναι με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Το χρώμα της είναι ασπρόμαυρο. Είναι άνετη και φυσικά μπορείς να την συνδυάσεις με τα πάντα, όπως είναι αυτό το τζιν από τα Zara.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
7,95 EUR
ΜΑΥΡΟ / ΛΕΥΚΟ

ZARA: Αυτή η λινή μπλούζα ταιριάζει με τα πάντα και κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ!

Βρήκαμε την τέλεια λινή μπλούζα από τα Zara, που ταιριάζει με τα πάντα. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ!

Κοιτάζοντας το site του Zara με τις προσφορές, "πέσαμε" πάνω σε μία καθημερινή λινή μπλούζα, την οποία και μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το τζιν, από τα Mango.

Πρόκειται για μια μπλούζα με ντεκολτέ V και κοντό μανίκι. Είναι άνετη και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Τρέξτε να την αγοράσετε πριν βγει sold out.

ΛΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 12,95 EUR τώρα 5,99 EUR-50%
ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ

ZARA: Βρήκαμε το μπλουζάκι που είναι σε έκπτωση και κοστίζει 3,99 ευρώ! Ταιριάζει σε όλες!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο μπλουζάκι από τα Zara, το οποίο έχει 45% έκπτωση και κοστίζει 3,99!

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στις προσφορές και ανακαλύψαμε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το τζιν, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια επιγραφή στο μπροστινό μέρος. Λόγω της διαδικασίας βαφής, το τύπωμα σε κάθε μπλούζα είναι μοναδικό και μπορεί να διαφέρει από αυτό που δείχνει η φωτογραφία.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share