Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το πιο στιλάτο και ιδιαίτερο little black dress με μόνο 12,99€!

Μην το χάσεις!

23 Ιανουαρίου 2020 12:07
Stradivarius: Βρήκαμε το πιο στιλάτο και ιδιαίτερο little black dress με μόνο 12,99€!

Βρήκαμε το πιο ιδιαίτερο little black dress στα καταστήματα Stradivarius, το λατρέψαμε και δεν γινόταν να μην το μοιραστούμε μαζί σας!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να σας ενημερώνει για τα τελευταία νέα στο χώρο της μόδας και να σας παρουσιάζει τα πιο εντυπωσιακά αλλά και οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Όπως ακριβώς και με το εντυπωσιακό φόρεμα από τα καταστήματα Celestino που θα σε κάνει να λάμψεις και να ξεχειλίζεις από θηλυκότητα!

Από καμία γυναικεία ντουλάπα δεν λείπει ένα little black dress μιας και εκτός από διαχρονικό είναι και η πιο safe επιλογή για εκείνες τις μέρες που έχεις αδειάσει όλα τα ντουλάπια και συρτάρια και πάλι επιμένεις πως δεν έχεις τίποτα να φορέσεις. Το συγκεκριμένο φόρεμα το κάνει λίγο πιο ιδιαίτερο ο υπέροχος φιόγκος που αγκαλιάζει τον ένα σου ώμο και το εκπληκτικό του μπούστο με σούρες.

Οι τρόποι που μπορείς να το συνδυάσεις είναι πολλοί, εμείς όμως θα σου προτείνουμε δύο για να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση.

Για μια πιο ροκ εμφάνιση και aggressive διάθεση θα μπορούσες να το φορέσεις με ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια όπως αυτά από τα καταστήματα Zara και ένα denim τζάκετ. Ενώ για μια πιο θηλυκή και επίσημη έξοδο ένα ζευγάρι γόβες επίσης από τα καταστήματα Zara θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

ΑΝΑΦ. 6333/205-I2019
Κοντό φόρεμα με φιόγκο
12,99 € 29,99 € -56%

H&M: Αυτό είναι το παντελόνι που κάνει τέλεια πόδια! Κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για σένα ένα παντελόνι από τα H&M, το οποίο εφαρμόζει τέλεια στα πόδια. Μάλιστα, είναι οικονομικό, αφού κοστίσει μόνο 14,99 ευρώ!

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα μαύρο παντελόνι, το οποίο και μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το πουλόβερ, εξίσου από τα H&M.

Πρόκειται για ένα παντελόνι με τρομερή εφαρμογή, ψηλή μέση με ελαστικότητα και στενό τελείωμα! Τρέξε να το αγοράσεις πριν εξαντληθεί.

Superstretch trousers
14,99 €
Black

 

Ροή ειδήσεων

Share