Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA - MEN: Το αντρικό πουλόβερ που θα σε δείχνει κομψό όλη μέρα κοστίζει 25 ευρώ!

Απογείωσε το στιλ σου!

23 Ιανουαρίου 2020 09:36
ZARA - MEN: Το αντρικό πουλόβερ που θα σε δείχνει κομψό όλη μέρα κοστίζει 25 ευρώ!

Βρήκαμε για τους άντρες που θέλουν να είναι ενημερωμένοι για την μόδα το αντρικό πουλόβερ που θα σε δείχνει κομψό όλη μέρα!

Το μακρύ εντυπωσιακό πουλόβερ από τα ZARA που το φοράς με πολλούς τρόπους θα ανανεώσει το στιλ σου μόνο με 25 ευρώ!

Είναι μακρύ, και με μανίκια. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, με αθλητικά ή και πιο καλά παπούτσια.

Είναι μάλλινο και μαλακό, και μάλιστα σε ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα όπως είναι το φυστικί. Πηγαίνει σε όλους τους τύπους σώματος κάτι που τα κάνει εύκολο στην επιλογή!

Μια μικρή περιγραφή

Πλεκτή μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Τελειώματα σε ύφανση ριπ.

ΠΛΕΚΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΕΞΗΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

25,95 EUR
ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ - 2632/401

Η&M: Το τζιν που κάνει τέλεια πόδια και κομψή σιλουέτα έχει έκπτωση και κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Το τζιν που κάνει τέλεια πόδια και κομψή σιλουέτα έχει έκπτωση και κοστίζει μόνο 9 ευρώ και το βρήκαμε στα καταστήματα H&M!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Σίγουρα ακούγεται περίεργο πως ένα τζιν να κάνει τέτοια θαύματα, αυτό γίνεται φυσικά όχι με ''μαγικά'' αλλά με έξυπνα tips που κολακεύουν το σώμα και αυτά δεν είναι άλλα από το κόψιμο του ρούχο το χρώμα αλλά και το μήκος! Το H&M έχει το πιο ωραίο το κομμάτι που κάνει τη δουλειά που θες!

Το denim είναι το ύφασμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σχεδόν πάντα, μιας και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ένα ακόμα τζιν παντελόνι δεν είναι ποτέ περιττό.

Βρήκαμε ένα που θα σας γίνει απαραίτητο καθώς είναι προσιτό, μπορεί να συνδυαστεί με όλα και επίσης είναι κλασικό, μιας και όπως έχει αποδειχτεί, τα skinny jeans δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού είναι κάτι που προτιμάμε γιατί κάνει τους γλουτούς να φαίνονται πιο ψηλά χαρίζοντας άψογη σιλουέτα, καθώς είναι στενό ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια μιας και η γραμμή του, αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα, βοηθάει στο να δείξετε πιο ψηλή και αδύνατη.

Μια μικρή περιγραφή:

Skinny τζιν σε μπλε απόχρωση

Art. no.0519583008

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share