Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το πλεκτό τοπ cropped που θέλουν όλες οι γυναίκες! Κοστίζει 9,99!

Είναι τέλειο!

22 Ιανουαρίου 2020 08:28
ZARA: Βρήκαμε το πλεκτό τοπ cropped που θέλουν όλες οι γυναίκες! Κοστίζει 9,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για σένα το τέλειο πλεκτό τοπ cropped από τα Zara, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 9,99€!

Κοιτάζοντας τις προφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα πλεκτό τοπ, το οποίο συνδυάζεται τέλεια με αυτό το τζιν, από τα Mango.

Πρόκειται για ένα πλεκτό τοπ με όρθιο γιακά και φουσκωτό μανίκι κάτω από τον αγκώνα. Λεπτομέρεια τελειώματα σφηκοφωλιά. Χρώμα κόκκινο. Σύνθεση 74% βαμβάκι και 26% πολυεστέρας.

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ CROPPEDΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 19,95 EUR τώρα 9,99 EUR-45%
ΚΟΚΚΙΝΟ

ZARA: Βρήκαμε το μπλουζάκι που είναι σε έκπτωση και κοστίζει 3,99 ευρώ! Ταιριάζει σε όλες!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο μπλουζάκι από τα Zara, το οποίο έχει 45% έκπτωση και κοστίζει 3,99!

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στις προσφορές και ανακαλύψαμε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το τζιν, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια επιγραφή στο μπροστινό μέρος. Λόγω της διαδικασίας βαφής, το τύπωμα σε κάθε μπλούζα είναι μοναδικό και μπορεί να διαφέρει από αυτό που δείχνει η φωτογραφία.

ZARA: Αυτή η λινή μπλούζα ταιριάζει με τα πάντα και κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ!

Βρήκαμε την τέλεια λινή μπλούζα από τα Zara, που ταιριάζει με τα πάντα. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ!

Κοιτάζοντας το site του Zara με τις προσφορές, "πέσαμε" πάνω σε μία καθημερινή λινή μπλούζα, την οποία και μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το τζιν, από τα Mango.

Πρόκειται για μια μπλούζα με ντεκολτέ V και κοντό μανίκι. Είναι άνετη και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Τρέξτε να την αγοράσετε πριν βγει sold out.

ΛΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 12,95 EUR τώρα 5,99 EUR-50%
ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share