Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Το κλασικό biker jacket με υφή δέρματος σε τρία χρώματα! Κοστίζει λιγότερο από 26 ευρώ!

Θα το λατρέψετε!

21 Ιανουαρίου 2020 21:30
Stradivarius: Το κλασικό biker jacket με υφή δέρματος σε τρία χρώματα! Κοστίζει λιγότερο από 26 ευρώ!

Όλοι γνωρίζουμε τα biker jackets, και όλοι μας τα αγαπάμε, μιας και είναι μια safe επιλογή. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο οικονομικό "δερμάτινο" τζάκετ- μπουφάν στα Stradivarius, που δεν θα βαρεθείτε να φοράτε!

Πάει με τα πάντα και είναι διαχρονική αξία, και μάλιστα δεν είναι αληθινό δέρμα. Μπορείτε να το βρείτε σε 3 διαφορετικά χρώματα, εκρού, πράσινο και μαύρο για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Δίνει την αίσθηση του "χαλαρού" στις εμφανίσεις σας και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακόμα και με το πιο καλό σας φόρεμα ή με ένα απλό πουλόβερ και μια μίνι φούστα. Μην το χάσετε είναι ευκαιρία!

ΑΝΑΦ. 1733/030-V2020
Τζάκετ με εφέ δέρματος basic με ζώνη
25,99 €

Stradivarius: Η μίνι φούστα cargo που θα σας ξετρελάνει! Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

To Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο νεανική και μοδάτη φούστα στα Stradivarius. Είναι μίνι και ταιριάζει με τα πάντα. Τρέξτε αμέσως να την προλάβετε!

Θα την βρεις σε χρώμα καμηλό και μπεζ, δύο χρώματα που "παίζουν" πολύ αυτό τον χειμώνα. Το στιλ cargo επίσης έχει ξεχωρίσει στα παντελόνια και σε φούστα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο!

Φόρεσε την με ένα απλό μποτάκι και ένα στενό πουλόβερ, όπως αυτό με τα φουσκωτά μανίκια, ή ακόμα και με ένα απλό φούτερ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φοριέται εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

ΑΝΑΦ. 7581/191-V2020
Μίνι φούστα cargo
19,99 €

Mango: Το παντελόνι καμπάνα για το πιο στιλάτο και κομψό office look!

Το πιο μοδάτο παντελόνι σε στιλ καμπάνα που θα κλέψει τις εμφανίσεις. Το Athensmagazine.gr το βρήκε στα Mango μόνο για εσάς, για να δημιουργήσετε το πιο ξεχωριστό office look.

Δεν φοριέται μόνο στο γραφείο, αλλά και το βράδυ με μια πιο νυχτερινή εμφάνιση. Είναι ψηλόμεσο και μπορείτε να το φορέσετε με ένα σακάκι και ένα λευκό πουκάμισο. Αν δεν σας αρέσει το στιλ καμπάνα, επιλέξτε αυτό το παντελόνι από δερματίνη με την τέλεια εφαρμογή!

Κολακεύει την σιλουέτα και προσδίδει πόντους στο ύψος σας, μιας και είναι καμπάνα, και "μακραίνει" τα πόδια σας. Σίγουρα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας!

Παντελόνι καμπάνα
REF. 67050079-ELEPHANT-LM

Ισχύουσα τιμή29,99 €

Mango: Το ξεφτισμένο τζιν mom-fit που θα σας συνοδεύει σε όλες τις εμφανίσεις!

Το Athensmagazine.gr βρήκε την τελευταία τάση της μόδας στα τζιν, που θα κυριαρχήσει για όλη την άνοιξη. Είναι πιο φαρδιά και άνετα, και κάνουν την διαφορά. Απόκτησε ένα από αυτά στα Mango και σε πολύ προσιτή τιμή!

Το κλασικό ντένιμ χωρίς ελαστικό ύφασμα γι' αυτούς που αναζητούν ένα διαχρονικό στυλ. Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ένα πουλόβερ, όπως αυτό το μπλε ηλεκτρίκ από τα Mango, και ένα sneaker!

Φτιαγμένο από 100% οργανικό βαμβάκι και σε στιλ Mom-fit, είναι σίγουρα αυτό που αναζητάς. Είναι κομμένο σε ίσια γραμμή και ψηλόμεσο, που σημαίνει ότι ταιριάζει με όλα τα παπούτσια και δεν θα σουρώνει στο τελείωμα.

Μάλιστα βλέπουμε ότι τα σκισίματα και η υφή του "φθαρμένου" επιστρέφει δυναμικά στην μόδα, και αυτό το τζιν το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Κάνε το αμέσως δικό σου!

Τζιν mom-fit ξεφτισμένο
REF. 67004401-MOM80-LM

Ισχύουσα τιμή29,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share