Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η συνεργασία της Replay με την Νο 1 ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας, PSG

20 Ιανουαρίου 2020 16:30
Η συνεργασία της Replay με την Νο 1 ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας, PSG

Η διάσημη Paris Saint Germain (PSG) προστέθηκε στην λίστα των συνεργασιών με τους καλύτερους και η Replay δημιούργησε μια exclusive συλλογή με γαλλικό αέρα…

Στο εντυπωσιακό γήπεδο Parc des Princes, έδρα της Νο 1 ποδοσφαιρικής ομάδας της Γαλλίας Paris Saint Germain (PSG), στο Παρίσι, πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση της νέας exclusive συλλογής Replay, αφιερωμένη στην αποκλειστική τους συνεργασία, καθότι η Replay θα είναι ο επίσημος denim προμηθευτής της ομάδας, για 4 συνεχόμενες χρονιές έως και το 2023.

Τα φώτα επάνω τους συγκέντρωσαν διεθνείς προσωπικότητες όπως ο αστέρας της Paris Saint Germain (PSG) και brand ambassador της Replay Neymar JR, το σούπερ μοντέλο Joan Small και τα μοντέλα Lorena Rae, Shanina Shaik, Baptiste Giabiconi και Chiara Biasi φορώντας κομμάτια της νέας αποκλειστικής συλλογής Replay – PSG. Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν ο CEO του Ομίλου Replay Matteo Sinigaglia, ο Τσουβελεκάκης Κωνσταντίνος, βασικός μέτοχος της Replay, ο Τσουβελεκάκης Δημήτρης, Εμπορικός Διευθυντής της Replay, καθώς επίσης εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο των media και influencers.

Τσουβελεκάκης Κωνσταντίνος – Neymar Jr. – Matteo Sinigaglia

Η exclusive σειρά ρούχων που γεννήθηκε από τη νέα συνεργασία του διεθνούς φήμης ποδοσφαιρικού ομίλου Paris Saint-Germain (PSG) με τη Replay συνδυάζει το ιδιαίτερο στυλ Replay με το εκλεπτυσμένο ύφος της ομάδας. Η συλλογή αποτελείται από 11 ξεχωριστά κομμάτια και συνθέτει ένα ολοκληρωμένο look για μια εμφάνιση διαφορετική από τις άλλες, με έμφαση στις λεπτομέρειες. Όλα τα ρούχα φέρουν λογότυπα και ενθέσεις στα επίσημα χρώματα της ομάδας, προσδίδοντας μια μοναδική ταυτότητα σε ολόκληρη τη συλλογή.

Τα παντελόνια βγαίνουν σε 2 επιλογές, πάντα με την αυθεντική 100% denim ύφανση Replay. Σε smoky μπλε με ελαφρύ stretch ύφασμα και ελαστική μέση για άνεση όλη την ημέρα. Ξεχωρίζουν τα τρισδιάστατα prints με το λογότυπο της ομάδας, και οι λεπτομέρειες στα χρώματα Saint Germain. To μοντέλο με τις 5 τσέπες ανήκει στη συλλογή Ηyperflex Bio και είναι φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με οικολογικές επεξεργασίες που δίνουν ως αποτέλεσμα 3 διαφορετικά ξεβάμματα: σκούρο, medium, και ανοιχτόχρωμο. Το αποτέλεσμα: Ένα παντελόνι με την άψογη slim εφαρμογή, την άνεση Replay fit που δένει άψογα με τους χρωματικούς τόνους και τη δυναμική του λογοτύπου της ομάδας!

Η συλλογή επίσης συμπεριλαμβάνει 3 denim πουκάμισα, όλα με το χαρακτηριστικό στυλ Replay: 2 indigo denim πουκάμισα σε βαμβακερό-λινό- ανοιχτόχρωμο και μέτρια προς σκούρα απόχρωση, και ένα ακόμη Indigo μπλε χρώματος πουκάμισο από 100% βαμβάκι. Σε μια υπέροχη παλέτα μπλε αποχρώσεων, ξεχωρίζουν με τα ιδιαίτερα μπλε κουμπιά τους, τα τρισδιάστατα prints στην μπροστινή τσέπη, και σιρίτια στα χρώματα της ομάδας.

Τη συλλογή ολοκληρώνουν 4 must-have denim jackets. 3 από αυτά απευθύνονται σε όσους αγαπούν το rider fit, το street style και μια urban διάθεση εμπνευσμένη από τα ‘80s. Τα jacket βγαίνουν σε 3 έντονα Indigo μπλε χρώματα: ένα με σκούρο ξέβαμμα και δυο με αρκετά φωτεινές αποχρώσεις του Μπλε. Κερασάκι στην τούρτα είναι ένα εμβληματικό κομμάτι σχεδιασμένο από τη Replay με έμπνευση για τη γαλλική θρυλική ομάδα: μια denim καμπαρντίνα, σε ελαστικό, σκούρο μπλε ματ denim, με τρισδιάστατο λογότυπο μπροστά, αντιθέσεις με τρισδιάστατα prints και λεπτομέρειες στα χρώματα της ομάδας που τονίζουν σημεία του υπέροχου αυτού ρούχου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share