Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M: Αυτή η καρό φούστα είναι το απόλυτο must have της σεζόν και κοστίζει μόλις 19,99€!

Τη λατρέψαμε!

20 Ιανουαρίου 2020 10:10
H&M: Αυτή η καρό φούστα είναι το απόλυτο must have της σεζόν και κοστίζει μόλις 19,99€!

Η απόλυτη must have φούστα της σεζόν είναι σε έκπτωση και θα τη βρεις μόνο με 19,99€ στα καταστήματα H&M!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα η ομάδα του Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσένα ένα ακόμη στιλάτο και οικονομικό κομμάτι της αγοράς.

Αυτή τη φούστα δεν γίνεται να μην την ερωτευτείς από την πρώτη ματιά. Είναι ασπρόμαυρη,με λεπτό καρό και ενσωματωμένη ζώνη. Το μήκος της σου επιτρέπει να την φοράς όλη μέρα και το κόψιμο της ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα oversize πουλόβερ με λαιμόκοψη και φουσκωτά μανίκια για τις πρωινές σου εμφανίσεις ή με ένα crop στενό μπούστο για τις βραδινές σου εξόδους. Με όποιο στυλ κι αν επιλέξεις να τη συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα περάσεις απαρατήρητη!

Stradivarius: Η πλισέ φούστα με τούλι που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

Η φούστα που είναι ότι πιο μοδάτο για την χειμερινή σεζόν κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ! Που θα την βρεις; Στα Stradivarius φυσικά!

Ήδη εδώ και καιρό η φούστα με το τούλι είναι από τις κορυφαίες επιλογές τόσο των instagramer όσο και όλων των γυναικών! Αν πάλι ψάχνεις κάτι για πιο βραδινές και εντυπωσιακές εμφανίσεις σου έχουμε την εναλλακτική μιας μίνι φούστας με όψη φιδιού από τα καταστήματα Zara.

Η φούστα αυτή είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα μιας και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και μπορείς να την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα πουλόβερ και μποτάκια που αποτελεί την απόλυτη τάση Μην περιοριστείς στην casual μορφή της και τόλμα να της δώσει άλλο ύφος, φορώντας ακόμα και ψηλοτάκουνες γόβες με χοντρό τακούνι!

Πλισέ φούστα με τούλι Τιμή: 19,99
ΑΝΑΦ. 4651/801-I2019

Η&Μ: Η ιδανική φούστα που θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται θεϊκά κοστίζει μόνο 14 ευρώ!

Η ιδανική φούστα που θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται θεϊκά υπάρχει στα καταστήματα H&M και κοστίζει μόνο 14 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα H&M θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα και σέξι!

Το χρώμα της καθώς και το κόψιμο της είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Το ότι είναι ψηλόμεση αυτομάτως χαρίζει επιπλέον ύψος με αποτέλεσμα η σιλουέτα να δείχνει τέλεια ενώ το μαύρο χρώμα με γυαλάδες κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και σέξι!

Μια μικρή περιγραφή της φούστας:

Κοντή ψηλόμεση φούστα με γυαλάδες σε μαύρη απόχρωση

Shimmering skirt
14,99 €
Art. no.
0754223009

ZARA: Το διαχρονικό παλτό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και λατρεύουν οι fashion editors κοστίζει μόλις 28 ευρώ!

Αυτό είναι το διαχρονικό παλτό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και λατρεύουν οι fashion editors κοστίζει μόλις 28 ευρώ και βρίσκεται στα καταστήματα Zara!

Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πλέον στην ντουλάπα μας και είναι ψάχνουμε τι μπορεί να μας κρατήσει ζεστές για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρες που όμως θα μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και στιλάτες!

Εμείς για αυτό τον λόγο σας βρήκαμε το απόλυτο παλτό από τα Zara που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σας αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών...

Το λαδί παλτό μπορεί να σας σώσει φέτος το χειμώνα, όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστές αλλά θα είστε και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Είναι οικονομικό (είναι και σε έκπτωση) αφού κοστίζει μόλις 28 ευρώ, αλλά παραμένει υπέρκομψο και δείχνει ακριβό, κάτι που έχει κάνει ακόμα και τα κορίτσια του Instagram που ασχολούνται φανατικά με τη μόδα να το λατρέψουν!

Μια μικρή περιγραφή του παλτό:

Παλτό μπουφάν με όρθιο γιακά με ρυθμιζόμενη κουκούλα και ασορτί μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λάστιχο. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Ασορτί κάτω μέρος σε συνδυασμό. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και κουμπιά σούστες.

ΠΑΛΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΙΤΟΝΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
49,95 EUR28,99 EUR-40%
ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΡΟ - 5507/200

 

Ροή ειδήσεων

Share