Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARA: Αυτή η λινή μπλούζα ταιριάζει με τα πάντα και κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ!

Μην χάσετε την ευκαιρία!

20 Ιανουαρίου 2020 08:13
ZARA: Αυτή η λινή μπλούζα ταιριάζει με τα πάντα και κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ!

Βρήκαμε την τέλεια λινή μπλούζα από τα Zara, που ταιριάζει με τα πάντα. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ!

Κοιτάζοντας το site του Zara με τις προσφορές, "πέσαμε" πάνω σε μία καθημερινή λινή μπλούζα, την οποία και μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το τζιν, από τα Mango.

Πρόκειται για μια μπλούζα με ντεκολτέ V και κοντό μανίκι. Είναι άνετη και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Τρέξτε να την αγοράσετε πριν βγει sold out.

ΛΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 12,95 EUR τώρα 5,99 EUR-50%
ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ

ZARA: Βρήκαμε το μπλουζάκι που είναι σε έκπτωση και κοστίζει 3,99 ευρώ! Ταιριάζει σε όλες!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο μπλουζάκι από τα Zara, το οποίο έχει 45% έκπτωση και κοστίζει 3,99!

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στις προσφορές και ανακαλύψαμε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το τζιν, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια επιγραφή στο μπροστινό μέρος. Λόγω της διαδικασίας βαφής, το τύπωμα σε κάθε μπλούζα είναι μοναδικό και μπορεί να διαφέρει από αυτό που δείχνει η φωτογραφία.

ZARA: Βρήκαμε την τέλεια εμπριμέ φούστα με λουλούδια! Είναι σε έκπτωση και κοστίζει 15,99!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε την τέλεια εμπριμέ φούστα με λουλούδια από τα Zara! Ανήκει στις προσφορές και κοστίζει μόνο 15,99!

Κοιτάζοντας τις εκπτώσεις στα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε μια καταπληκτική φούστα, την οποία και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτά τα μποτάκια, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για ριχτή φούστα με διακοσμητικά φοδραρισμένα κουμπιά στη μπροστινή πλευρά. Σκίσιμο μπροστά και πίσω στο κάτω μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΦΟΥΣΤΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 29,95 EUR τώρα 15,99 EUR -45%
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share