Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Το πιο hot μπραλέτ με δαντέλα! Κοστίζει λιγότερο από 8 ευρώ!

Προλάβετε το πριν εξαντληθεί!

19 Ιανουαρίου 2020 14:07
Bershka: Το πιο hot μπραλέτ με δαντέλα! Κοστίζει λιγότερο από 8 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο hot μπραλέτ με δαντέλα, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην συλλογή της. Θα το βρείτε στα Bershka, και κάντε γρήγορα γιατί είναι σε έκπτωση!

Σε ποια δεν αρέσει να νιώθει ελκυστική και θηλυκή; Σίγουρα με αυτό το μπραλέτ θα εκτοξεύσετε την αυτοπεποίθηση σας στα ουράνια, και θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα, και όχι μόνο των ανδρών. Μπορείς να το φορέσεις με αυτά τα σκουλαρίκια με πέρλες, και να κάνεις ένα κομψό look!

Μπορεί να φορεθεί και μόνο του με ένα ψηλόμεσο τζιν, ή μέσα από διαφάνεια. Έτσι, θα μπορείς να το φορέσεις και το βράδυ για μια πιο grande εμφάνιση ή να το συνδυάσεις και με ένα απλό πουλόβερ. Όπως και να έχει, οι χρήσεις του είναι πολλαπλές και δεν πρέπει να το χάσετε!

Μπραλέτ με δαντέλα
ΑΝΑΦ. 8674/810/800

7.99 €50%Χρώμα: Μαύρο

Bershka: Το φόρεμα με όψη δέρματος και κουμπιά που κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε στα Bershka το πιο στιλάτο φόρεμα που κολακεύει την κάθε γυναίκα. Αναδεικνύει την θηλυκότητα και παράλληλα διατηρεί την κομψότητα. Είναι σε έκπτωση και κάνει μόλις 12,99 ευρώ!

Ένα φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Μοιάζει να είναι σακάκι, και είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Τα Bershka έχουν τα κατάλληλα φορέματα για σας, και το αποδεικνύουν με πολλά κομμάτια τους, όπως και αυτό το φόρεμα με 15 ευρώ!

Μπορείς να το φορέσεις με ένα οπάκ καλσόν και ένα πέδιλο, ή με μια μπότα πάνω από το γόνατο. Το σκούρο κόκκινο χρώμα είναι αυτό που κάνει την διαφορά. Για όσες αγαπάτε τα πιο κλασικά χρώματα, μπορείτε να το βρείτε και σε μαύρο!

Φόρεμα με όψη δέρματος με κουμπιά
ΑΝΑΦ. 5438/512/605

12.99 €

Bershka: Το τέλειο ψηλόμεσο τζιν που κάνει πάταγο κοστίζει μόλις 9,99€!

To Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά ρούχα της αγοράς.

Αν θέλεις να είσαι in fashion αυτή τη σεζόν τότε μην παραλείψεις να αγοράσεις ένα ψηλόμεσο τζιν με σκισίματα. Σου βρήκαμε λοιπόν το καλύτερο που κυκλοφορεί από τα καταστήματα Bershka, και έχει και συνέχεια... Θα το βρεις σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και επίσης είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 9,99€!

Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με άπειρους συνδυασμούς. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι πιο κλασσικό έχουμε να σου προτείνουμε το chino παντελόνι που έχει τρελάνει το διαδίκτυο!

Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

Τζιν Ψηλόμεσο με σκισίματα
ΑΝΑΦ. 5058/019/800

Mango: Το παντελόνι από δερματίνη με την τέλεια εφαρμογή που θα το φοράς και στην δουλειά κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Το παντελόνι από δερματίνη με την τέλεια εφαρμογή το βρήκαμε στα Mango που θα το φοράς και στην δουλειά κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και σου το παρουσιάζει! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου... αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε έχουμε την καλύτερη επιλογή.

Το Mango έχει το πιο στιλάτο παντελόνι που θα φοράς όλη την ημέρα ακόμα και στην δουλειά!

Το καρό είναι ξανά hot και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ...

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει την απόλυτη τάση της σεζόν!

Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share