Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Mango: Το ξεφτισμένο τζιν mom-fit που θα σας συνοδεύει σε όλες τις εμφανίσεις!

Μην το χάσετε!

18 Ιανουαρίου 2020 18:30
Mango: Το ξεφτισμένο τζιν mom-fit που θα σας συνοδεύει σε όλες τις εμφανίσεις!

Το Athensmagazine.gr βρήκε την τελευταία τάση της μόδας στα τζιν, που θα κυριαρχήσει για όλη την άνοιξη. Είναι πιο φαρδιά και άνετα, και κάνουν την διαφορά. Απόκτησε ένα από αυτά στα Mango και σε πολύ προσιτή τιμή!

Το κλασικό ντένιμ χωρίς ελαστικό ύφασμα γι' αυτούς που αναζητούν ένα διαχρονικό στυλ. Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ένα πουλόβερ, όπως αυτό το μπλε ηλεκτρίκ από τα Mango, και ένα sneaker!

Φτιαγμένο από 100% οργανικό βαμβάκι και σε στιλ Mom-fit, είναι σίγουρα αυτό που αναζητάς. Είναι κομμένο σε ίσια γραμμή και ψηλόμεσο, που σημαίνει ότι ταιριάζει με όλα τα παπούτσια και δεν θα σουρώνει στο τελείωμα.

Μάλιστα βλέπουμε ότι τα σκισίματα και η υφή του "φθαρμένου" επιστρέφει δυναμικά στην μόδα, και αυτό το τζιν το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Κάνε το αμέσως δικό σου!

Τζιν mom-fit ξεφτισμένο
REF. 67004401-MOM80-LM

Ισχύουσα τιμή29,99 €

Stradivarius: Φέρε την άνοιξη νωρίτερα με αυτό το πουλόβερ σε χρώμα ροδακινί!

Βαρεθήκατε τον χειμώνα και περιμένετε πως και πως να "φύγει" και να πετάξετε τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα; Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο φωτεινό και ανοιξιάτικο πουλόβερ, που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιθυμία σας. Θα το βρείτε μόνο στα Stradivarius!

Μπορεί να θέλουμε πολύ ακόμα για να "ανοίξει" ο καιρός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανοίξουμε το χρώμα στα ρούχα μας. Πείτε αντίο στο μαύρο και στο γκρι, και επιλέξτε αυτό το υπέροχο ροδακινί πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια! Αν πάλι δεν είσαι έτοιμη για αυτή την αλλαγή, επέλεξε αυτό το must have πουλόβερ.

Ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος, και σίγουρα κάνει εντύπωση. Απόκτησέ το πρώτη από όλες και κάνε την διαφορά μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

ΑΝΑΦ. 1556/760-V2020
Πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια
25,99 €

Migato προσφορές: Αυτή η γόβα είναι τάση και κοστίζει μόνο 20 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την τέλεια γόβα από τα Migato, η οποία είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 20 ευρώ. Τρέξτε να την αγοράσετε πριν εξαντληθεί!

Κοιτάζοντας τα παπούτσια με τις προσφορές, "πέσαμε" πάνω σε μια γόβα, την οποία και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το φόρεμα, από τα Zara.

Πρόκειται για μαύρη ψηλοτάκουνη μυτερή γόβα με σουέντ υφή. Διαθέτει χοντρό τακούνι με διακόσμηση από μεταλλικό ανάγλυφο σχέδιο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υλικό ΥΦΑΣΜΑ
Εσωτερική επένδυση ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ
Ύψος 9.7 εκ.

Από 57 ευρώ μόνο 20! Μην χάσετε την ευκαιρία!

Migato: Το τέλειο μποτάκι που σάρωσε φέτος στο instagram έχει πλέον - 64% έκπτωση και κοστίζει μόλις 20 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr εντόπισε στα Migato το τέλειο μποτάκι που σάρωσε φέτος στο instagram έχει πλέον - 64% έκπτωση και κοστίζει μόλις 20 ευρώ!

Τα τύπου ατσάλι μποτάκια έχουν κάνει εδώ και ένα χρόνο πάταγο και είναι η τελευταία λέξη της μόδας! Σίγουρα τα βλέπεις συνέχεια και έχεις σκεφτεί να τα πάρεις κι εσύ!

Τα migato λόγω τον εορτών συνεχίζουν τις μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 70%!

Μη χάνεις χρόνο και επωφελήσου την τιμή!

Δείτε το μποτάκι

Ατσαλί ψηλοτάκουνο μποτάκι GW302-L45
Κωδικός GW302-L45
-64%
55,00 €
20,00 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share