Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Φέρε την άνοιξη νωρίτερα με αυτό το πουλόβερ σε χρώμα ροδακινί!

Κάνε την διαφορά!

18 Ιανουαρίου 2020 17:00
Stradivarius: Φέρε την άνοιξη νωρίτερα με αυτό το πουλόβερ σε χρώμα ροδακινί!

Βαρεθήκατε τον χειμώνα και περιμένετε πως και πως να "φύγει" και να πετάξετε τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα; Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο φωτεινό και ανοιξιάτικο πουλόβερ, που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιθυμία σας. Θα το βρείτε μόνο στα Stradivarius!

Μπορεί να θέλουμε πολύ ακόμα για να "ανοίξει" ο καιρός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανοίξουμε το χρώμα στα ρούχα μας. Πείτε αντίο στο μαύρο και στο γκρι, και επιλέξτε αυτό το υπέροχο ροδακινί πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια! Αν πάλι δεν είσαι έτοιμη για αυτή την αλλαγή, επέλεξε αυτό το must have πουλόβερ.

Ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος, και σίγουρα κάνει εντύπωση. Απόκτησέ το πρώτη από όλες και κάνε την διαφορά μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

ΑΝΑΦ. 1556/760-V2020
Πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια
25,99 €

Migato προσφορές: Αυτή η γόβα είναι τάση και κοστίζει μόνο 20 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την τέλεια γόβα από τα Migato, η οποία είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 20 ευρώ. Τρέξτε να την αγοράσετε πριν εξαντληθεί!

Κοιτάζοντας τα παπούτσια με τις προσφορές, "πέσαμε" πάνω σε μια γόβα, την οποία και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το φόρεμα, από τα Zara.

Πρόκειται για μαύρη ψηλοτάκουνη μυτερή γόβα με σουέντ υφή. Διαθέτει χοντρό τακούνι με διακόσμηση από μεταλλικό ανάγλυφο σχέδιο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υλικό ΥΦΑΣΜΑ
Εσωτερική επένδυση ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ
Ύψος 9.7 εκ.

Από 57 ευρώ μόνο 20! Μην χάσετε την ευκαιρία!

Migato: Το τέλειο μποτάκι που σάρωσε φέτος στο instagram έχει πλέον - 64% έκπτωση και κοστίζει μόλις 20 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr εντόπισε στα Migato το τέλειο μποτάκι που σάρωσε φέτος στο instagram έχει πλέον - 64% έκπτωση και κοστίζει μόλις 20 ευρώ!

Τα τύπου ατσάλι μποτάκια έχουν κάνει εδώ και ένα χρόνο πάταγο και είναι η τελευταία λέξη της μόδας! Σίγουρα τα βλέπεις συνέχεια και έχεις σκεφτεί να τα πάρεις κι εσύ!

Τα migato λόγω τον εορτών συνεχίζουν τις μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 70%!

Μη χάνεις χρόνο και επωφελήσου την τιμή!

Δείτε το μποτάκι

Ατσαλί ψηλοτάκουνο μποτάκι GW302-L45
Κωδικός GW302-L45
-64%
55,00 €
20,00 €

ZARA: Βρήκαμε την ιδανική γόβα για όλες σου τις εμφανίσεις που σίγουρα θα αγαπήσεις!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την ιδανική γόβα από τα καταστήματα Zara που θα τη φοράτε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο.

Μια μαύρη γόβα είναι το απόλυτο must have και σίγουρα δεν λείπει από καμία ντουλάπα. Η συγκεκριμένη είναι άνετη και αναδεικνύει το πόδι με τον καλύτερο τρόπο κι αυτό το καταφέρνουν κυρίως τα λουράκια που δένουν στον αστράγαλο. Αν πάλι δεν προτιμάς τα τακούνια και δεν θες να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου sneakers, σου έχουμε τη λύση με αυτά τα αθλητικά παπούτσια που βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Stradivarius.

Μια μικρή περιγραφή για τη γόβα:

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

Παπούτσι με τακούνι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα: φούξια και μαύρο. Άνοιγμα σε σχήμα V στο μπροστινό μέρος. Λεπτό τετράγωνο τακούνι. Μυτερό τελείωμα. Δετό κλείσιμο στον αστράγαλο.

Ύψος τακουνιού 9,3 cm

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share