Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Αυτό το παντελόνι είναι τάση και κοστίζει μόνο 9,99! Τρέξε να το προλάβεις!

Είναι σε έκπτωση!

18 Ιανουαρίου 2020 08:30
ZARA: Αυτό το παντελόνι είναι τάση και κοστίζει μόνο 9,99! Τρέξε να το προλάβεις!

Η ομάδα του Athensmagazine,gr, βρήκε για σένα το τέλειο παντελόνι από τα Zara! Είναι σε έκπτωση, κοστίζει 9,99€, γι αυτό τρέξε να το προλάβεις.

Κοιτάζοντας τις προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι, το οποίο και μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το χνουδωτό πουλόβερ, από τα Mango.

Πρόκειται για ριχτό παντελόνι με λάστιχο στη μέση και κορδέλα προσαρμογής. Τσέπες patch στο μπροστινό μέρος. Κάτω μέρος με άνοιγμα στο πλάι. Ροζ μπεζ απόχρωση.

ΡΙΧΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 19,95 EUR
9,99 EUR

ZARA: Το καστόρινο παλτό που κάνει θραύση είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 15€!

Το καστόρινο παλτό που κάνει θραύση και έχουν λατρέψει όλες οι Instagrammers το βρήκαμε στα καταστήματα ZARA, είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 15€!

Μιας και το κρύο πλέον είναι τσουχτερό, τα παλτό και τα μπουφάν αποτελούν κύριο κομμάτι στην ντουλάπα μας γι' αυτό και θέλουμε τα πιο σικάτα, τα πιο στιλάτα και τα πιο οικονομικά.

Το παλτό που βρήκε για σένα σήμερα το Athensmagazine.gr δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που αποτελεί την επιτομή του στιλ για τη φετινή σεζόν.

Μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε σου εμφάνιση μιας και το καμηλό χρώμα του όσο και η καστόρινη υφή του δεν σε δεσμεύουν σε κάτι. Για εμάς, θα μπορούσες κάλλιστα να το φορέσεις με μια ψηλόμεση μιλιτέρ φούστα σαν αυτή από τα καταστήματα Stradivarius ολοκληρώνοντας το σύνολό σου με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες που φέτος κυριαρχούν στο χώρο της μόδας.

Μια μικρή περιγραφή για το παλτό:

Παλτό με όρθιο γιακά, κουκούλα και μακρύ μανίκι. Τσέπες patch μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΥΦΗ ΚΑΣΤΟΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,99 EUR 15,99 EUR -30%

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share