Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Mango: Βρήκαμε το απόλυτο πουλόβερ που θα λατρέψουν όλες οι juicy γυναίκες!

Τρέξτε να το προλάβετε!

17 Ιανουαρίου 2020 20:38
Mango: Βρήκαμε το απόλυτο πουλόβερ που θα λατρέψουν όλες οι juicy γυναίκες!

Ποιος είπε πως τα juicy κορίτσια δεν μπορούν να είναι in fashion; Φυσικά και μπορούν και μάλιστα με την τελευταία λέξη της μόδας! Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα βρήκε για εσάς ένα ακόμη στιλάτο και οικονομικό κομμάτι της αγοράς κι αυτό δεν είναι άλλο από το υπέροχο και άνετο πουλόβερ από τα καταστήματα Mango!

Τα κορίτσια με καμπύλες τα τελευταία χρόνια κερδίζουν έδαφος και στις πασαρέλες και αποτελούν το πρότυπο της απόλυτης θηλυκότητας. Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία (ή και όχι) έχουμε να σας προτείνουμε αυτό το πουλόβερ το οποίο θα το βρείτε με μόλις 17,99€ και δεν θα θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας!

Μπορείτε να το συνδυάσετε είτε με τα αγαπημένα σας τζιν για μια πιο casual εμφάνιση είτε με μια δερμάτινη φούστα και ψηλές μπότες για τις βραδινές σας εξόδους! Όπως και να το φορέσετε το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε!

Μια μικρή περιγραφή για το πουλόβερ:

Πουλόβερ μανίκια κουμπιά

REF. 53095734-GINA-LV

Stradivarius: Βρήκαμε το must have πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια! Κοστίζει λιγότερο από 16 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στα Stradivarius το πιο ζεστό και μοδάτο πουλόβερ και σε πολύ προσιτή τιμή. Τα φουσκωτά μανίκια είναι η απόλυτη τάση της μόδας και για αυτό πρέπει να το αγοράσετε!

Ποιος είπε ότι με το πουλόβερ δεν μπορείτε να φαίνεστε στιλάτες και να κάνετε μοναδικές εμφανίσεις. Σίγουρα με αυτό, ο μύθος καταρρίπτεται, και μπορείτε να το φοράτε ακόμα και βράδυ με μια φούστα. Ακόμα, δημιουργήστε ένα πιο χαλαρό look με αυτά τα ορειβατικά μποτάκια και ένα απλό τζιν παντελόνι!

Θα το βρείτε σε ξεχωριστές αποχρώσεις του εκρού, του πράσινου, και στο απλό μάυρο και μπεζ. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αγοράσετε, είναι η καλύτερη επιλογή των χειμερινών εκπτώσεων!

ΑΝΑΦ. 5107/708-I2019
Πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια
15,99 €

Stradivarius: Το πιο σέξι πουκάμισο με διάφανα μανίκια είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 12,99€!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει να είναι πάντα in fashion και να φοράει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς. Γι' αυτό λοιπόν το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς καθημερινά τα πιο στιλάτα και παράλληλα οικονομικά κομμάτια.

Η διαφάνεια είναι η απόλυτη τάση αυτής της σεζόν και τη συναντάμε σε διάφορα ρούχα, μερικά τα ξεχωρίσαμε και τα λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή όπως αυτή την μπλούζα από τα καταστήματα Zara αλλά και το πουκάμισο που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα από τα καταστήματα Stradivarius.

Το πουκάμισο αυτό είναι φτιαγμένα από ποπλίνα και οργάντζα και χαρίζει ένα ρομαντικό αλλά και ταυτόχρονα σέξι look! Το βρήκαμε σε έκπτωση -50% και κοστίζει μόλις 12,99 € κι επειδή σίγουρα δεν είμαστε οι μόνες που το ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά... Τρέξτε να το προλάβετε πριν εξαντληθεί!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο:

ΑΝΑΦ. 6198/777-I2019
Πουκάμισο από ποπλίνα και οργάντζα
12,99 €
25,99 €
-50%

H&M: Η τέλεια bucket τσάντα που μπορείς να κρατάς όλη μέρα κοστίζει μόλις 13 ευρώ!

Ψάχνετε να αγοράσετε τσάντα και δεν ξέρετε τι σχέδιο; Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε την Νο1 επιλογή που έχει γίνει best seller! Θα την βρείτε στα H&M και κοστίζει μόνο 13,99 ευρώ!

Η μόδα απαιτεί να είστε όλες κομψές χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα! Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και ειδικά στα καταστήματα H&M μπορείτε να βρείτε πολλές και διαφορετικές τσάντες!

Η bucket τσάντα που κοστίζει μόνο 13,99 ευρώ είναι άνετη και ταιριάζει με όλα τα σύνολα σας! Μπορείτε να την φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να έχετε όλα τα πράγματα σας μαζί!

Μια μικρή περιγραφή:

Τσάντα σε δερμάτινη απομίμηση δέρματος με δύο λαβές και κορδόνι στο πάνω και ένα εσωτερικό διαμέρισμα!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share