Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Το πιο σέξι, τοπ lingerie είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 5,99€!

Τρέξε να το αγοράσεις!

17 Ιανουαρίου 2020 16:30
Stradivarius: Το πιο σέξι, τοπ lingerie είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 5,99€!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς καθημερινά τα καλύτερα και ποιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να παραμένετε πάντα στη μόδα!

Σήμερα ανακαλύψαμε το πιο σέξι lingerie μπλουζάκι που είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να φορέσεις αυτό το χειμώνα στη βραδινή σου έξοδο. Το βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 5,99€! Επίσης, θα το βρεις σε δύο υπέροχα χρώματα: μπορντό και σάπιο μήλο, αν δεν μπορείς να διαλέξεις τότε αγόρασε και τα δύο.

Το συγκεκριμένο τοπ μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, κάτι που το κάνει απαραίτητο σε πολλά looks μας αφού μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση του να ψάχνουμε τι να βάλουμε!

Τέτοιου είδους τοπ λατρεύουμε να τα φοράμε με ψηλόμεσα τζιν σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες δημιουργώντας έτσι το απόλυτο βραδινό look και είμαστε σίγουρες πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω μας με έναν τόσο απλό τρόπο!

Μια μικρή περιγραφή για το τοπ:

ΑΝΑΦ. 2121/422-I2019
Τοπ lingerie με δαντέλα
5,99 € 15,99 € -63%

ZARA: Βρήκαμε το φόρεμα με εβαζέ μανίκι που έχει 30% έκπτωση! Πρόλαβε το πριν εξαντληθεί!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για σένα το τέλειο φόρεμα με εβαζέ μανίκι από τα Zara! Έχει 30% έκπτωση και σίγουρα το θες!

Κοιτάζοντας τις προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το φόρεμα, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με αυτές τις γόβες, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για ριχτό μίνι κόκκινο φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια συνδυασμένα ασορτί βολάν. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΜΑΝΙΚΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 29,95 EUR
Τώρα 19,99 EUR

ZARA: Το καστόρινο παλτό που κάνει θραύση είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 15€!

Το καστόρινο παλτό που κάνει θραύση και έχουν λατρέψει όλες οι Instagrammers το βρήκαμε στα καταστήματα ZARA, είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 15€!

Μιας και το κρύο πλέον είναι τσουχτερό, τα παλτό και τα μπουφάν αποτελούν κύριο κομμάτι στην ντουλάπα μας γι' αυτό και θέλουμε τα πιο σικάτα, τα πιο στιλάτα και τα πιο οικονομικά.

Το παλτό που βρήκε για σένα σήμερα το Athensmagazine.gr δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που αποτελεί την επιτομή του στιλ για τη φετινή σεζόν.

Μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε σου εμφάνιση μιας και το καμηλό χρώμα του όσο και η καστόρινη υφή του δεν σε δεσμεύουν σε κάτι. Για εμάς, θα μπορούσες κάλλιστα να το φορέσεις με μια ψηλόμεση μιλιτέρ φούστα σαν αυτή από τα καταστήματα Stradivarius ολοκληρώνοντας το σύνολό σου με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες που φέτος κυριαρχούν στο χώρο της μόδας.

Μια μικρή περιγραφή για το παλτό:

Παλτό με όρθιο γιακά, κουκούλα και μακρύ μανίκι. Τσέπες patch μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΥΦΗ ΚΑΣΤΟΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,99 EUR 15,99 EUR -30%

 

Ροή ειδήσεων

Share