Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το καστόρινο παλτό που κάνει θραύση είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 15€!

Το λατρέψαμε!

16 Ιανουαρίου 2020 07:48
ZARA: Το καστόρινο παλτό που κάνει θραύση είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 15€!

Το καστόρινο παλτό που κάνει θραύση και έχουν λατρέψει όλες οι Instagrammers το βρήκαμε στα καταστήματα ZARA, είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 15€!

Μιας και το κρύο πλέον είναι τσουχτερό, τα παλτό και τα μπουφάν αποτελούν κύριο κομμάτι στην ντουλάπα μας γι' αυτό και θέλουμε τα πιο σικάτα, τα πιο στιλάτα και τα πιο οικονομικά.

Το παλτό που βρήκε για σένα σήμερα το Athensmagazine.gr δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που αποτελεί την επιτομή του στιλ για τη φετινή σεζόν.

Μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε σου εμφάνιση μιας και το καμηλό χρώμα του όσο και η καστόρινη υφή του δεν σε δεσμεύουν σε κάτι. Για εμάς, θα μπορούσες κάλλιστα να το φορέσεις με μια ψηλόμεση μιλιτέρ φούστα σαν αυτή από τα καταστήματα Stradivarius ολοκληρώνοντας το σύνολό σου με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες που φέτος κυριαρχούν στο χώρο της μόδας.

Μια μικρή περιγραφή για το παλτό:

Παλτό με όρθιο γιακά, κουκούλα και μακρύ μανίκι. Τσέπες patch μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΥΦΗ ΚΑΣΤΟΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,99 EUR 15,99 EUR -30%

Mango: Τα δερμάτινα cowboy μποτάκια είναι η απόλυτη τάση! Από 109 € μόλις 39,99€

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς τα πιο στιλάτα και μοδάτα μποτάκια, που είναι από τις κορυφαίες τάσεις τις σεζόν. Τα μποτάκια cow boy είναι σε έκπτωση και δενθα βαρεθείς να τα φοράς. Θα τα βρεις στα Mango και καλό θα ήταν να βιαστείς!

Όλες οι influencers έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τις καουμπόικες μπότες, οι οποίες συνοδεύουν όλες τις εμφανίσεις τους. Μπορούν να φορεθούν με τα πάντα, αφού είναι το απόλυτο fashion statement. Μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτό το παντελόνι από δερματίνη με την τέλεια εφαρμογή και ένα πουκάμισο ή ακόμα και με φόρεμα!

Οι συγκεκριμένες μάλιτσα, ξεχωρίζουν με το χρώμα και την υφή τους. Έχουν εφέ δέρμα κροκόδειλου, διακοσμητικές ραφές και κέντημα. Το ύψος του τακουνιού είναι 4,5 εκ. που σημαίνει ότι είναι άνετο και βολικό, ενώ φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μην χάνεις χρόνο είναι ευκαιρία!

ΔΕΡΜΑ
Δερμάτινα μποτάκια cowboy
REF. 53093739-DALTON-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή109,99 €

Ισχύουσα τιμή39,99 €

Mango: Το παντελόνι από δερματίνη με την τέλεια εφαρμογή που θα το φοράς και στην δουλειά κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Το παντελόνι από δερματίνη με την τέλεια εφαρμογή το βρήκαμε στα Mango που θα το φοράς και στην δουλειά κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και σου το παρουσιάζει! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου... αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε έχουμε την καλύτερη επιλογή.

Το Mango έχει το πιο στιλάτο παντελόνι που θα φοράς όλη την ημέρα ακόμα και στην δουλειά!

Το καρό είναι ξανά hot και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ...

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει την απόλυτη τάση της σεζόν!

Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

H&M: Αυτή η φούστα είναι τάση φέτος! Κοστίζει 14,99 ευρώ και ταιριάζει σε όλες!

Βρήκαμε για εσάς, μια φούστα από τα H&M, που θα λατρέψετε! Ταιριάζει σε όλες και κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ!

Κοιτάζοντας το site του h&m, "πέσαμε" πάνω σε αυτή την καρό φούστα, την οποία και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το πουλόβερ, από τα Stradivarius.

Πρόκειται για μια φούστα καρό,(το καρό είναι μόδα φέτος), η οποία ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και είναι άνετη. Επίσης, το φερμουάρ της είναι στην στην πλάτη.

Skater skirt
14,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share