Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το μπλουζάκι που είναι σε έκπτωση και κοστίζει 3,99 ευρώ! Ταιριάζει σε όλες!

Έχει τέλειο χρώμα!

13 Ιανουαρίου 2020 07:46
ZARA: Βρήκαμε το μπλουζάκι που είναι σε έκπτωση και κοστίζει 3,99 ευρώ! Ταιριάζει σε όλες!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο μπλουζάκι από τα Zara, το οποίο έχει 45% έκπτωση και κοστίζει 3,99!

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στις προσφορές και ανακαλύψαμε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το τζιν, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια επιγραφή στο μπροστινό μέρος. Λόγω της διαδικασίας βαφής, το τύπωμα σε κάθε μπλούζα είναι μοναδικό και μπορεί να διαφέρει από αυτό που δείχνει η φωτογραφία.

ZARA: Το άκρως θηλυκό φόρεμα που κολακεύει τις καμπύλες είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Το άκρως θηλυκό φόρεμα μου κολακεύει τις καμπύλες το βρήκαμε στα ZARA είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το παλτό που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε μαύρο χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η ανοιχτή πλάτη θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις!

Το φόρεμα με πλάτη, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού...

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR9,99 EUR-40%
ΜΑΥΡΟ - 5039/900

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share