Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Stradivarius: Το διαχρονικό denim πουκάμισο που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα κοστίζει μόλις 19,99€!

Τρέξτε να το προλάβετε!

12 Ιανουαρίου 2020 16:35
Stradivarius: Το διαχρονικό denim πουκάμισο που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα κοστίζει μόλις 19,99€!

Στα καταστήματα Stradivarius ανακαλύψαμε το απόλυτο διαχρονικό πουκάμισο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr πάντα ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο οικονομικά κομμάτια που αποτελούν σταθμό για την εκάστοτε σεζόν στο χώρο της μόδας.

Το πουκάμισο που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι είναι ένα ρούχο που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.Αν ανήκετε στην κατηγορία που δεν είναι και τόσο φαν του denim look σας έχουμε την εναλλακτική ενός εμπριμέ πουκάμισου από τα καταστήματα Zara.

H&M: Η pencil φούστα που μπορείς να τη φοράς όλη μέρα έχει έκπτωση και κοστίζει μόνο...5 ευρώ!

Η pencil φούστα που μπορείς να τη φοράς όλη μέρα έχει έκπτωση, κοστίζει μόνο...5 ευρώ και τη βρήκαμε στα H&M!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα H&M θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα και σέξι!

Το χρώμα της καθώς και το κόψιμο της είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Το ότι είναι pencil αυτομάτως χαρίζει επιπλέον ύψος με αποτέλεσμα η σιλουέτα να δείχνει τέλεια ενώ το γκρι χρώμα με γυαλάδες κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και σέξι!

Μια μικρή περιγραφή της φούστας:

pencil φούστα σε γκρι απόχρωση και σκίσιμο στο πλάι

Art. no.0780172005

5,99 €14,99 €

Bershka: Βρήκαμε τα σκουλαρίκια με πέρλες που θα λατρέψεις και κοστίζουν μόλις 6 ευρώ!

Κάθε μέρα οι γυναίκες επιλέγουν να συμπληρώνουν την εμφάνισή τους με διάφορα αξεσουάρ! Τα σκουλαρίκια είναι ένα από αυτά! Το Athensmagazine.gr βρήκε και σου προτείνει τα πιο όμορφα και κομψά σκουλαρίκια με φυσικές πέρλες από το Bershka και κοστίζουν μόνο 6 ευρώ!

Δεν αρκεί μόνο μια τέλεια τσάντα για να απογειώσει το στυλ σου αλλά και ένα τέλειο ζευγάρι από σκουλαρίκια με πέρλες!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr δεν ψάχνει μόνο ρούχα ή παπούτσια αλλά ψάχνει και αξεσουάρ που θα τονίσουν και αναδείξουν την υπόλοιπη εμφάνισή σας!

Δείτε τα σκουλαρίκια με φυσικές πέρλες και κρίκο που σας προτείνουμε:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share