Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το απόλυτο μακρύ παλτό που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο!

Τρέξτε να το προλάβετε!

11 Ιανουαρίου 2020 18:49
Stradivarius: Βρήκαμε το απόλυτο μακρύ παλτό που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για την εμφάνιση και το στυλ σας. Σας βρήκαμε από το Stradivarius, το πιο μοδάτο και κομψό παλτό που είναι must για τις χειμερινές σας εμφανίσεις!

Το Stradivarius έχει πολλά εκλεκτά κομμάτια και σακάκια που κάνουν την διαφορά. Άλλο ένα must have κομμάτι του χειμώνα είναι και αυτό το μακρύ σακάκι-παλτό, σε χρώμα κόκκινο. Κάντε την επιλογή σας!

Το παλτό αυτό είναι σε τελείως διαφορετικό στυλ, με ζωνάκι στην μέση. Ταιριάζει με τα πάντα και αναδεικνύει την κομψότητα και την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια μίνι φούστα και μακριά μπότα πάνω από το γόνατο!

Κλέψε τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μια μικρή περιγραφή για το παλτό:

ΑΝΑΦ. 5879/842-V2020
Υφασμάτινο παλτό με ζώνη
59,99 €

Bershka: Το mom fit τζιν με ενσωματωμένη ζώνη που έχει τρελάνει τις influencers!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς τα καλύτερα τζιν της αγοράς που θα θέλετε να φοράτε όλη μέρα! Το τζιν είναι μια καθημερινή και άνετη επιλογή που μπορεί να αναδείξει το σώμα σας και το στιλ σας! Στα καταστήματα Bershka βρήκαμε το απόλυτο τζιν mom fit με ζώνη που φοράνε όλες οι influencers και κοστίζει μόνο 25.99 ευρώ!

Αν θέλετε μπορείτε να το συνδυάσετε με ψιλοτάκουνα πέδιλα και ένα ωραίο top για να πάτε μια βόλτα για ποτό το βράδυ! Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να γίνεται κι εσείς μια influencer!

Μην φοβάστε να τολμήσετε στο στιλ και να δημιουργήσετε ένα σύνολο που θα σας αναδεικνύει και θα είναι μοντέρνο! Η μόδα είναι για όλους και πρέπει να βρίσκουμε τα κομμάτια που ταιριάζουν σε εμάς!

Δείτε το mom fit με ζώνη που σας βρήκε η ομάδα του Athensmagazine.gr:

H&M: Βρήκαμε το μαύρο διαχρονικό παλτό με το γουνάκι με τρελή έκπτωση! Πλέον κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Βρήκαμε στα H&M το μαύρο διαχρονικό παλτό με το γουνάκι με τρελή έκπτωση και πλέον κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Ο καιρός είναι πλέον κρύος οπότε μια αγορά παλτό αυτήν την περίοδο των εκπτώσεων είναι καλή επιλογή!

Εμείς για αυτό τον λόγο σου βρήκαμε το απόλυτο παλτό από τα H&M που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών και είναι σε έκπτωση!

Το μαυρό παλτό μπορεί να σε σώσει φέτος τον χειμώνα, όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα είσαι και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επωφεληθείτε τις προσφορές!

Μια περιγραφή:

Μαυρο παλτό με κουκούλα και γουνάκι

14,99 €49,99 €

Art. no.0659453003

Mango: Η ασύμμετρη φούστα με στρογγυλή αγκράφα είναι η τοπ επιλογή!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε την πιο μοδάτη φούστα στα Mango. Είναι ασύμμετρη και με λεπτομέρεια στη ζώνη, σίγουρα θα κάνεις την διαφορά!

Είναι μαύρη και ταιριάζει με τα πάντα. Δοκίμασε να την φορέσεις με πουλόβερ το πρωί, όπως αυτό το fluffy από τα Mango, ή με ένα πιο "αποκαλυπτικό" μπλουζάκι το βράδυ. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα φανείς προκλητική, μιας και μπορεί να διατηρήσει την κομψότητα σε κάθε εμφάνισή σου, και να τα εξισορροπήσει όλα!

Το κρουαζέ σχέδιο είναι πολύ της μόδας και θα το δούμε να φοριέται πολύ, εδικά το καλοκαίρι του 2020. Μην αγχώνεστε ότι θα κρυώσετε, αφού είναι μάλλινη και με ένα χοντρό καλσόν και μια ψηλή μπότα, το κρύο δεν θα σας διαπεράσει!

Μην χάνετε άλλο χρόνο και προσθέστε την στην ντουλάπα σας!

Φούστα μίνι στρογγυλή αγκράφα
REF. 67041002-VIOLET-LM

Ισχύουσα τιμή25,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share