Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Το πιο στιλάτο ορειβατικό μποτάκι για όλες τις περιστάσεις! Κάνει λιγότερο από 30 ευρώ!

Μην το χάσετε!

9 Ιανουαρίου 2020 19:45
Stradivarius: Το πιο στιλάτο ορειβατικό μποτάκι για όλες τις περιστάσεις! Κάνει λιγότερο από 30 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς το πιο στιλάτο ορειβατικό μποτάκι, μιας και μπήκε για τα καλά τα κρύα. Αν σκέφτεστε μια εξόρμηση στα βουνά και στα χιόνια, τότε τρέξτε να το αγοράσετε. Θα το βρείτε στα Stradivarius και είναι σε έκπτωση!

Βέβαια, δεν είναι μόνο για τα βουνά και τα κρύα, αλλά φοριέται άνετα και μέσα στην πόλη. Είναι στιλάτο και άνετο, ότι πρέπει για τον χειμώνα. Φόρεσε το ακόμα και με αυτή την κοτλέ φούστα και ένα παλτό, για έναν απλό καφέ!

Κάντε εμφάνιση με στιλ στα χιόνια, και κλέψτε τις εντυπώσεις. Τελείως διαφορετικό από τα κλασικά ορειβατικά μποτάκια που όλες μας έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε. Μην χάνεις χρόνο, θα εξαντληθεί!

ΑΝΑΦ. 6941/041-I2019
Μποτάκια ίσια ορειβασίας σε συνδυασμό υλικών
Τακούνι 5 cm
29,99 €

Stradivarius: Η λεοπάρ καμπαρντίνα είναι το κομμάτι που έλειπε από την ντουλάπα σου! Θα την λατρέψεις!

Το Athensmagazine.gr βρήκε το απόλυτο fashion item της σεζόν και μάλιστα σε πολύ οικονομική τιμή. Αυτή η καμπαρντίνα από τα Stradivarius είναι το κομμάτι που έλειπε από την ντουλάπα σου, για να είσαι πάντα μέσα στην μόδα!

Αν σαρέσει να προκαλείς με την εμφάνισή σου και να τραβάς τα βλέμματα πάνω σου, είναι φτιαγμένη για σένα. Από την άλλη, αν δεν είσαι και τόσο τολμηρή, μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις κάτι καινούριο και έξω " από τα νερά" σου και να κάνεις την διαφορά.

Οποιοδήποτε και αν είναι το στιλ σου, σίγουρα αυτή η καμπαρντίνα αξίζει να την κάνεις δικιά σου. Συνδύασε την με αυτή την κοτλέ καφέ φούστα από τα Stradivarius, και σίγουρα θα ξεχωρίσεις!

Μάλιστα, είναι σε έκπτωση και θα την βρείτε στην προσιτή τιμή των 19,99 ευρώ από 35,99 ευρώ!

ΑΝΑΦ. 8788/225-I2019
Εμπριμέ καμπαρντίνα
19,99 €

Stradivarius: Η ψηλόμεση μιλιτέρ φούστα που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9,99€!

Το μιλιτέρ έχει κάνει δυναμικό comeback φέτος γι' αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Stradivarius την απόλυτη must have μιλιτέρ φούστα και μάλιστα με -20% έκπτωση!

Όλες οι Instagrammers φέτος "προσκυνούν" στo μιλιτέρ και το λανσάρουν σε φούστες, παντελόνια και τζάκετ. Με τη φούστα που βρήκε για σένα σήμερα το Athensmagazine.gr σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη και θα είσαι in fashion. Η ίσια γραμμή της αλλά και το γεγονός πως είναι ψηλόμεση χαρίζει έξτρα πόντους στα πόδια σου, κάτι το οποίο θα σε κάνει να τη λατρέψεις λίγο παραπάνω!

Μπορείς να τη συνδυάσεις καθημερινά με δερμάτινα μποτάκια και για τις βραδινές σου εξόδους με μπότες πάνω από το γόνατο σαν αυτές που σου προτείναμε πριν λίγες ημέρες επίσης από τα καταστήματα Stradivarius.

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

ΑΝΑΦ. 1250/401-I2019
Φούστα ντένιμ με σχέδιο
9,99 € 19,99 € -50%

Bershka: Αυτό είναι το πιο μοδάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του για τα καλά, αλλά εμείς οι γυναίκες πέρα από τα ρούχα που θα διαλέξουμε για να προφυλαχτούμε από το κρύο θέλουμε να είμαστε και in fashion φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Το Athensmagazine.gr βρήκε λοιπόν για σένα στα καταστήματα Bershka το πιο μοδάτο και το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν με μόλις 29,99€!

Μιλάμε φυσικά για ένα μπουφάν με τζιν όψη και με εσωτερικό συνθετική γούνα προβάτου. Ένα μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή και παράλληλα full in fashion! Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν τις πιο κλασσικές επιλογές έχουμε να σου προτείνουμε ένα υπέροχο κάμελ παλτό από τα καταστήματα Pink Woman που σίγουρα θα λατρέψεις!

Μια μικρή περιγραφή για το μπουφάν:

Τζιν μπουφάν με τσέπες μπροστά και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Φόδρα από συνθετική γούνα προβάτου στον λαιμό.

39.99 €29.99 -25%

 

Ροή ειδήσεων

Share