Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bershka προσφορά: Αυτό το φόρεμα είναι τάση και κοστίζει μόνο 9.99€!

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!

9 Ιανουαρίου 2020 14:36
Bershka προσφορά: Αυτό το φόρεμα είναι τάση και κοστίζει μόνο 9.99€!

Ψάξαμε και βρήκαμε, ένα φόρεμα από τα Bershka, το οποίο είναι τάση! Είναι σε προσφορά και κοστίζει μόνο 9.99€! Αγόρασε το πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας τις προσφορές του Bershka, "πέσαμε" πάνω σε ένα γκρι φόρεμα με βολάν και φαρδιά μανίκια, το οποίο και μπορείς να συνδυάσεις με αυτά τα μποτάκια, από τα H&M.

Πρόκειται για ένα κοντό πλεκτό φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μανίκια 3/4. Φαρδιά μανίκια και βολάν στο μπροστινό πάνω μέρος.

Δείτε το:

Bershka: Αυτό είναι το πιο μοδάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του για τα καλά, αλλά εμείς οι γυναίκες πέρα από τα ρούχα που θα διαλέξουμε για να προφυλαχτούμε από το κρύο θέλουμε να είμαστε και in fashion φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Το Athensmagazine.gr βρήκε λοιπόν για σένα στα καταστήματα Bershka το πιο μοδάτο και το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν με μόλις 29,99€!

Μιλάμε φυσικά για ένα μπουφάν με τζιν όψη και με εσωτερικό συνθετική γούνα προβάτου. Ένα μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή και παράλληλα full in fashion! Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν τις πιο κλασσικές επιλογές έχουμε να σου προτείνουμε ένα υπέροχο κάμελ παλτό από τα καταστήματα Pink Woman που σίγουρα θα λατρέψεις!

Μια μικρή περιγραφή για το μπουφάν:

Τζιν μπουφάν με τσέπες μπροστά και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Φόδρα από συνθετική γούνα προβάτου στον λαιμό.

39.99 €29.99 -25%

 

Ροή ειδήσεων

Share