Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M: Η πιο βολική και στιλάτη τσάντα είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 14 ευρώ!

Κορίτσια μεγάλη ευκαιρία!

8 Ιανουαρίου 2020 15:55
H&M: Η πιο βολική και στιλάτη τσάντα είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 14 ευρώ!

Η πιο βολική και στιλάτη τσάντα είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 14,99 ευρώ και το βρήκαμε στα καταστήματα H&M!

Τι είναι ένα ωραίο ντύσιμο χωρίς την κατάλληλη τσάντα;

Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα αλλά και τσάντες για εσένα! Αυτήν την φορά βρήκαμε την τέλεια τσάντα shopper η οποία είναι διαχρονική αξία και κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Η&M!

Τα αξεσουάρ είναι το Α και το Ω στο ντύσιμο μας, για αυτό τόσο οι τσάντες όσο και τα σκουλαρίκια κλπ πρέπει πάντα να επιλέγονται με προσοχή, καθώς είναι ικανά να καταστρέψουν και το πιο ωραίο ντύσιμο.

Για αυτό εμείς επιλέξαμε τη συγκεκριμένη που συνδυάζεται πανεύκολα με όλα τα looks την κρατάς παντού και σχεδόν όλες τις ώρες! Και το πιο σημαντικό; Χωράει όλα όσα θέλει μια γυναίκα μαζί της (ξέρουμε ότι κι εσύ παίρνεις παραπάνω από όσα πραγματικά χρειάζεσαι και χωράνε και αυτά...)

Μια μικρή περιγραφή της τσάντας:

Τσάντα ώμου σε σκούρο μπορντό χρώμα, σε υφή δερμάτινη

Stradivarius: Η λεοπάρ καμπαρντίνα είναι το κομμάτι που έλειπε από την ντουλάπα σου! Θα την λατρέψεις!

Το Athensmagazine.gr βρήκε το απόλυτο fashion item της σεζόν και μάλιστα σε πολύ οικονομική τιμή. Αυτή η καμπαρντίνα από τα Stradivarius είναι το κομμάτι που έλειπε από την ντουλάπα σου, για να είσαι πάντα μέσα στην μόδα!

Αν σαρέσει να προκαλείς με την εμφάνισή σου και να τραβάς τα βλέμματα πάνω σου, είναι φτιαγμένη για σένα. Από την άλλη, αν δεν είσαι και τόσο τολμηρή, μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις κάτι καινούριο και έξω " από τα νερά" σου και να κάνεις την διαφορά.

Οποιοδήποτε και αν είναι το στιλ σου, σίγουρα αυτή η καμπαρντίνα αξίζει να την κάνεις δικιά σου. Συνδύασε την με αυτή την κοτλέ καφέ φούστα από τα Stradivarius, και σίγουρα θα ξεχωρίσεις!

Μάλιστα, είναι σε έκπτωση και θα την βρείτε στην προσιτή τιμή των 19,99 ευρώ από 35,99 ευρώ!

ΑΝΑΦ. 8788/225-I2019
Εμπριμέ καμπαρντίνα
19,99 €

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share