Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

H&M: Το φιδέ μποτάκι κάλτσα που θα λατρέψεις! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Κάντε το δικό σας!

7 Ιανουαρίου 2020 15:46
H&M: Το φιδέ μποτάκι κάλτσα που θα λατρέψεις! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε το πιο βολικό μποτάκι που θα λατρέψεις να φοράς. Με φιδέ μοτίβο και υφή σουέντ, είναι το απόλυτο must κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας! Θα το βρείτε μόνο στα H&M και σε πολύ προσιτή τιμή.

Το φιδέ έχει κυριαρχήσει για πολλές σεζόν, και δεν σταματάμε να το τιμάμε. Αυτό το στιλάτο και άνετο μποτάκι- κάλτσα, αποδεικνύει τρανά ότι το φιδέ μπορεί να φορεθεί σε κάθε σου εμφάνιση. Συνδυάστε το με αυτό το nude πουλόβερ που ταιριάζει χρωματικά!

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με παντελόνι, φούστα και φόρεμα μιας και έχει τακούνι 8 πόντων, και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Ακόμα, όπως είπαμε είναι μποτάκι "κάλτσα" που σημαίνει ότι αγκαλιάζει το κάθε πόδι, και δεν σφίγγει. Πρόλαβε το πριν εξαντληθεί!

Sock boots
29,99 €

Mango: Βρήκαμε το μπλουζάκι ζασπέ που πρέπει να φορέσεις! Κοστίζει 15,99 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για σένα το μπλουζάκι ζασπέ από τα Mango, που πρέπει να αγοράσεις! Είναι άνετο και πάμφθηνο! Κοστίζει μόνο 15,99!

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα τέλειο μπλουζάκι, το οποίο μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μάλιστα, συνδυάζετε απόλυτα με αυτή την φούστα, εξίσου από τα Mango.

Είναι άνετο και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο! Μην χάσεις την ευκαιρία! Τρέξε να το αγοράσεις!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σχέδιο βασικό. Ύφασμα ζασπέ. Λαιμός στρογγυλός. Μακρύ μανίκι. Απόχρωση άμμος.

Mango: Το χνουδωτό fluffy πουλόβερ κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο ζεστό και χνουδωτο πουλόβερ, μιας και τα κρύα έχουν μπει για τα καλά. Είναι σε προσφορά και κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ. Θα το βρεις μόνο στα Mango!

Είναι μια must επιλογή για τον χειμώνα και θα σε κρατάει πάντα ζεστή, ακόμα και στις πιο ψυχρές μέρες. Ακόμα, είναι στιλάτο και κομψό μιας και εφαρμόζει ανάλογα με την σιλουέτα της κάθε γυναίκας.

Δεν είναι το κλάσικο φαρδύ oversized πουλόβερ που όλες ξέρουμε και αγαπάμε, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι το ίδιο ζεστό και άνετο. Μπορείς να το φορέσεις με τζιν και μπότες, ή ακόμα και με φούστα!

Χνουδωτό πουλόβερ
REF. 53025772-ANIE-LM Αρχική τιμή με διαγραφή19,99 €

Ισχύουσα τιμή 12,99 €

Mango: Το ανοράκ καπιτονέ αδιάβροχο μπουφάν βρίσκεται σε προσφορά! Είναι ένα must κομμάτι!

Το Athensmagazine.gr έριξε μια ματιά στις προσφορές τις περιόδου και σας βρήκε το πιο άνετο και μαλακό μπουφάν της αγοράς. Θα το βρείτε στα Mango σε πολύ οικονομική τιμή!

Είναι φουσκωτό και αδιάβροχο, ό,τι πρέπει για την χειμερινή περίοδο και τον άστατο καιρό. Φοριέται και στις βροχές, μιας και έχει κουκούλα, αλλά και στα βαριά κρύα, αφού είναι πολύ ζεστό. Συνδυάστε το με αυτό το κασκόλ από τα Mango, και σίγουρα το κρύο δεν θα σας διαπεράσει!

Δεν χάνει την κομψότητα του παρ'ότι είναι ένα αδιάβροχο μπουφάν, και μάλιστα τα χρώματα που θα το βρείτε, είναι μέσα στην μόδα. Επιλέξτε ανάμεσα σε καφέ και μπεζ και κάντε εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα στα χιόνια!

Ανοράκ καπιτονέ αδιάβροχο ρόμβοι
REF. 53045707-BLANDIHU-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή49,99 €

Ισχύουσα τιμή29,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share