Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Stradivarius: Η τέλεια oversize μπλούζα είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 9,99€!

Τρέξτε να την προλάβετε!

3 Ιανουαρίου 2020 20:24
Stradivarius: Η τέλεια oversize μπλούζα είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 9,99€!

Ο χειμώνας προστάζει ζεστά και χουχουλιάρικα ρούχα και τι καλύτερο από μια oversize μπλούζα που σε κρατάει ζεστή και ταυτόχρονα στιλάτη; Το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα στα καταστήματα Stradivarius την ιδανική μπλούζα για τις κρύες μέρες!

Το απόλυτο χειμερινό κομμάτι που σίγουρα πρέπει να εντάξεις στην ντουλάπα σου θα το βρεις σε τέσσερα υπέροχα χρώματα, πετρόλ, μπορντώ, ζαχαρί και μαύρο, είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 9,99€!

Μπορείς να τη φοράς κάθε μέρα με ένα paper bag τζιν σαν αυτό από τα καταστήματα Stradivarius ή να προσθέσεις μια έξτρα δόση θηλυκότητας συνδυάζοντας τη με την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από τις κοτλέ φούστες σε ίσια γραμμή.

Μια μικρή περιγραφή για τη μπλούζα:

ΑΝΑΦ. 8004/119-I2019
Μπλούζα oversized
9,99 € 15,99 € -38%

H&M: Το φανταστικό nude πουλόβερ που θα σε έχει πάντα κομψά ζεστή έχει έκπτωση 50% και κοστίζει μόλις 8 ευρώ!

Το φανταστικό nude πουλόβερ από τα H&M που θα σε έχει πάντα κομψά ζεστή έχει έκπτωση 50% και κοστίζει μόλις 8 ευρώ!

Ανακαλύψαμε στα H&M το πιο ωραίο πουλόβερ για τις κρύες μέρες!

Φέτος είδαμε, και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα πουλόβερ να έχουν ενεργό ρόλο στις εμφανίσεις μας, έτσι αποφασίσαμε να σας προτείνουμε κάτι το οποίο σίγουρα θα βολευτείτε αρκετά!

Πολλές διασημότητες της μόδας έχουν φορέσει το πλεκτό παραλλαγής τους σε street look έως και σικ.

Τα H&M δίνουν την δυνατότητα να αγοράσετε το πιο στιλάτο πουλόβερ της σεζόν σε έκπτωση με λιγότερα από 9 ευρώ κάνοντας ένα από τα απόλυτα look του χειμώνα.

Υπάρχουν τρόποι και στιλ για να το πετύχετε και να φαίνεστε πάντα κομψή, όπως θα δείτε και παρακάτω...

Επενδύστε σε ένα μονόχρωμο ή έντονο χρώμα κολάν με σχέδια ως πρωταγωνιστή του αθλητικού ντυσίματος. Συνδυάστε το κολάν με χαλαρά t-shirts, φούτερ ή αθλητικά crop top και ένα ζευγάρι sneakers. Τάση αποτελούν τα μεταλιζέ κολάν, κολάν με διαφάνειες ή animal prints.

Για να πάρετε έμπνευση δείτε την πρόταση του H&M !

Μια μικρή περιγραφή:

Πουλόβερ σε nude απόχρωση, μακριά μανίκια και φερμουάρ

Mango: Βρήκαμε το κασκόλ που θα σε κρατάει ζεστή όλο το χειμώνα

Ο χειμώνας έχει έρθει, η θερμοκρασία έχει πέσει κατακόρυφα και ένα απαραίτητο αξεσουάρ είναι το κασκόλ. Για να προστατευτείς από το κρύο και να παράλληλα να παραμένεις στιλάτη και μέσα στην μόδα, σου βρήκαμε το πιο ζεστό γούνινο κασκόλ από τα καταστήματα Mango!

Θα κρατάει ζεστό τον λαιμό σου και ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει το στυλ σου! Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και θα το βρεις στις αποχρώσεις του μπεζ-κρεμ και σε κεραμιδί. Έχει ύφασμα ζεστό και απαλό και θυμίζει αληθινή γούνα. Τα ξεφτισμένα τελειώματα είναι αυτά που κάνουν την διαφορά! Αν πάλι προτιμάς τα κλασσικά αξεσουάρ το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα στα καταστήματα Stradivarius το μαλακό λιλά κασκόλ που κοστίζει μόλις 13 ευρώ!

Ταίριαξε το άφοβα με όλες σου τις εμφανίσεις, αφού φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μια μικρή περιγραφή για το κασκόλ:

Κασκόλ απομίμηση γούνας
REF. 57015908-PELITO-LM 19,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share