Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Mango: Βρήκαμε την πιο εντυπωσιακή γόβα που θα απογειώσει κάθε εμφάνιση σου!

Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

3 Ιανουαρίου 2020 17:17
Mango: Βρήκαμε την πιο εντυπωσιακή γόβα που θα απογειώσει κάθε εμφάνιση σου!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr κάθε μέρα ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, έτσι και σήμερα βρήκε την πιο εντυπωσιακή γόβα στα καταστήματα Mango για να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση.

Τα παπούτσια για τις περισσότερες γυναίκες αποτελούν φετίχ και ιδίως οι γόβες, κακά τα ψέματα όλες μας έχουμε τουλάχιστον δυο ζευγάρια μαύρες γόβες στην ντουλάπα μας, κι αυτό γιατί μια μαύρη γόβα είναι η πιο ασφαλής επιλογή, είναι ευκολοφόρετη και ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις.

Μπορείς να φορέσεις το πιο απλό φόρεμα που διαθέτεις και να κάνεις την εμφάνισή σου μοναδική με ένα ζευγάρι γόβες. Ας σου δώσουμε ένα παράδειγμα, το απόλυτο midi φόρεμα από τα καταστήματα Βershka που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ κάν' το εικόνα με την γόβα που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω και δες τον τέλειο συνδυασμό.

Μια μικρή περιγραφή για τη γόβα:

Με κέντημα. Λεπτεπόλεπτο τακούνι. Διαφανής λεπτομέρεια. Το ύψος του τακουνιού είναι 9 εκ.

29.99€

ZARA: Το παλτό που έκανε θραύση φέτος στο πιο τέλειο χρώμα έχει έκπτωση 45% και κοστίζει 15 ευρώ!

Το παλτό από τα Zara που έκανε θραύση στο πιο τέλειο χρώμα έχει έκπτωση 45% και κοστίζει 15 ευρώ!

Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πλέον στην ντουλάπα μας και είναι ψάχνουμε τι μπορεί να μας κρατήσει ζεστές για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρας που όμως θα μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και στιλάτες!

Ο καιρός άλλαξε απότομα οπότε μια αγορά παλτό αυτήν την περίοδο των εκπτώσεων είναι καλή επιλογή!

Εμείς για αυτό τον λόγο σου βρήκαμε το απόλυτο παλτό από τα Zara που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών και είναι σε υπερπροσφορά!

Το τριανταφυλλί παλτό μπορεί να σε σώσει φέτος τον χειμώνα, όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα είσαι και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επωφεληθείτε τις προσφορές!

Παλτό με γιακά και πέτο και μακρύ μανίκι.

ΡΟΖ - 2712/626

Bershka: Βρήκαμε το διαχρονικό μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία! Κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Βρήκαμε στα Bershka το διαχρονικό μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία! Κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό μαύρο φόρεμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά και τη σιλουέτα. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ το ντεκολτέ φαίνεται σικ χωρίς ναι είναι προκλητικό.

Το μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι κομψό και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. ακόμα και για τις γιορτές!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα με τιράντες και κόμπο σε μαύρη απόχρωση

ΑΝΑΦ. 0376/296/800

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share