Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Το ιδανικό φόρεμα με παγέτες για να κάνεις πάταγο στο ρεβεγιόν!

Θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής!

29 Δεκεμβρίου 2019 15:13
Bershka: Το ιδανικό φόρεμα με παγέτες για να κάνεις πάταγο στο ρεβεγιόν!

Ανυπομονείς για τo Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Αν και εσύ μετράς αντίστροφα και έχεις ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες, σου έχουμε το καλύτερο φόρεμα για αυτές τις περιστάσεις. Δες παρακάτω το φόρεμα με παγέτες από τα καταστήματα Bershka που θα σε κάνει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε τραπέζι, συνάντηση ή ακόμα και στο κλαμπ!

Ένα φόρεμα με παγέτες και βολάν σε ροζ- φούξια απόχρωση που ξεφεύγει από τα κλασικά χρώματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα, όπως το κόκκινο, το μαύρο και το χρυσό. Είναι κοντό και σε εφαρμοστή γραμμή, ενώ για έξτρα λεπτομέρεια έχει λαιμόκοψη σε V και μανίκια με βολάν.

Τόλμα να κάνεις την διαφορά! Θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση ενώ θα είσαι ταυτόχρονα μέσα στη μόδα, γιατί μη ξεχνάμε ότι η παγέτα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις ακόμα μια σεζόν. Ακόμα θα αγκαλιάσει τις καμπύλες σου, και θα αναδείξει το σώμα σου! Αν πάλι σου φαίνεται υπερβολικό και προτιμάς τις πιο "ήσυχες" και safe εμφανίσεις το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα στα καταστήματα Stradivarius το πιο ιδιαίτερο little black dress!

Συνδύασε το με γόβες, όπως το μοντέλο παρακάτω, για πιο επίσημες περιστάσεις ( ρεβεγιόν) ή μπορείς να το χαλαρώσεις με ένα φαρδύ σακάκι και ένα φλατ παπούτσι ή μια μπότα πάνω από το γόνατο!

Μην ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ θα κάνουν την διαφορά!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

Φόρεμα με παγέτες και βολάν
ΑΝΑΦ. 5556/405/608

45.99 €

Χρώμα: Ροζ

H&M: Με αυτό το σικάτο φόρεμα θα εντυπωσιάσεις στο ρεβεγιόν! Κοστίζει μόλις 12 ευρώ!

Το πιο σικάτο φόρεμα με την πιο εντυπωσιακή πλάτη το βρήκαμε στα H&M και κοστίζει 12 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το πλεκτό που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε γκρι σκούρο μεταλιζέ χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά, και σίγουρα θα κλέψει πολλά βλέμματα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η ανοιχτή πλάτη θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις!

Το φόρεμα με πλάτη, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. όπως και για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Γκρι μίνι φόρεμα με βαθύ άνοιγμα στην πλάτη

Art. no.0774005001

H&M: Το σατέν μεταλλικό φόρεμα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο κομψά και στιλάτα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. Γι' αυτό σήμερα σου βρήκε αυτό το σατέν μεταλλικό φόρεμα από τα καταστήματα H&M που κοστίζει 49,99€!

Είναι ένα υπέρκομψο φόρεμα που σίγουρα θα κεντρίσει όλα τα βλέμματα στις γιορτινές σου εξόδους μιας και το μεταλλικό χρώμα είναι το απόλυτο must αυτής της σεζόν. Επίσης, το υπέροχο κόψιμο που έχει στην πλάτη με δυο διακριτικά λουράκι που δένουν σε χιαστί θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα πιο σέξι. Αν πάλι σου φαίνεται "υπερβολικό" και προτιμάς τις πιο μίνιμαλ επιλογές βρήκαμε για εσένα το απόλυτο little black dress στα καταστήματα Bershka.

ZARA: Βρήκαμε την ιδανική γόβα για όλες σου τις εμφανίσεις που σίγουρα θα αγαπήσεις!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την ιδανική γόβα από τα καταστήματα Zara που θα τη φοράτε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο.

Μια μαύρη γόβα είναι το απόλυτο must have και σίγουρα δεν λείπει από καμία ντουλάπα. Η συγκεκριμένη είναι άνετη και αναδεικνύει το πόδι με τον καλύτερο τρόπο κι αυτό το καταφέρνουν κυρίως τα λουράκια που δένουν στον αστράγαλο. Αν πάλι δεν προτιμάς τα τακούνια και δεν θες να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου sneakers, σου έχουμε τη λύση με αυτά τα αθλητικά παπούτσια που βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Stradivarius.

Μια μικρή περιγραφή για τη γόβα:

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

Παπούτσι με τακούνι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα: φούξια και μαύρο. Άνοιγμα σε σχήμα V στο μπροστινό μέρος. Λεπτό τετράγωνο τακούνι. Μυτερό τελείωμα. Δετό κλείσιμο στον αστράγαλο.

Ύψος τακουνιού 9,3 cm

Stradivarius: Βρήκαμε το απόλυτο must have μπούστο που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Οι γιορτινές μέρες προστάζουν λάμψη και εντυπωσιακές εμφανίσεις μιας και οι έξοδοι είναι πολλές. Ωστόσο, μια εντυπωσιακή εμφάνιση δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει ένα ρούχο με παγέτες είναι ένα άκρως σέξι μάξι φόρεμα. Μπορείς να κεντρίσεις τα βλέμματα και με κάτι πολύ απλό που με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα το απογειώσεις. Η ομάδα του Athensmagazine. gr έψαξε και βρήκε για σένα στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο must have μπούστο που ταιριάζει με κάθε σου εμφάνιση και κοστίζει μόλις 12,99€!

Εμείς θα σου προτείνουμε δύο επιλογές ανάλογα με το πόσο επίσημη ή μη θέλεις να είναι η εμφάνισή σου και φυσικά ανάλογα με το στυλ που σε αντιπροσωπεύει.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους.

Για μια πιο βραδινή ή επίσημη έξοδο μπορείς να το φορέσεις με μια ψηλόμεση midi φούστα και φυσικά έχουμε να σου προτείνουμε την πλέον κατάλληλη από τα καταστήματα Zara συνδυάζοντας smokey μακιγιάζ μιας και ταιριάζει με το total black λουκ σου και ψηλοτάκουνες γόβες!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share