Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το μίνι φόρεμα με εφέ δέρματος που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό!

Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

29 Δεκεμβρίου 2019 13:58
Stradivarius: Βρήκαμε το μίνι φόρεμα με εφέ δέρματος που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό!

Το δέρμα είναι από τις υφές που αναδεικνύουν την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας και την κάνει να είναι το απόλυτο θηλυκό. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το φόρεμα με εφέ δέρματος, που θα απογειώσει την αυτοπεποίθηση σου, ενώ ταυτόχρονα θα παραμένεις κομψή και θελκτική! Που αλλού; Στα Stradivarius!

Συνδυάζεται εύκολα με αυτό το μοναδικό αυτό σακάκι από τα Stradivarius που θα σε συνοδεύσει όλες σου τις εξόδους, και ειδικά στις βραδινές σου εμφανίσεις με το μαύρο αυτό φόρεμα!

Ταιριάζει με τις αγαπημένες ψηλοτάκουνες γόβες ή μποτάκια για μια πιο χαλαρή εμφάνιση. Ακόμα μπορείς να απογειώσεις το look με μια μεγάλη στέκα που θα βρεις επίσης στα Stradivarius!

Η λεπτομέρεια στους ώμους είναι αυτή που κάνει την διαφορά, και προσθέτει μια "αρχοντιά" στο ρούχο. Είναι το απόλυτο φόρεμα, λιττό και χωρίς υπερβολές!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

ΑΝΑΦ. 2252/421-V2020
Κοντό φόρεμα εφέ δέρμα
29,99 €

Η&Μ: Αυτό το καρό παλτό προκαλεί φρενίτιδα στο Instagram! Έχει 40% έκπτωση και η τιμή του θα σε κάνει να το αγοράσεις τώρα!

Το καρό παλτό από τα Η&Μ που προκαλεί φρενίτιδα στο Instagram! Έχει 40% έκπτωση και πλέον κοστίζει από 79,99 ευρώ μόλις 43,99 ευρώ!

Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πλέον στην ντουλάπα μας και είναι ψάχνουμε τι μπορεί να μας κρατήσει ζεστές για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρας που όμως θα μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και στιλάτες!

Ο καιρός άλλαξε απότομα οπότε μια αγορά παλτό αυτήν την περίοδο των εκπτώσεων είναι καλή επιλογή!

Εμείς για αυτό τον λόγο σου βρήκαμε το απόλυτο παλτό από τα Η&Μ που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών...

Το καρό παλτό μπορεί να σε σώσει φέτος τον χειμώνα, όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα είσαι και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επωφεληθείτε τις προσφορές!

Μια μικρή περιγραφή για το παλτό:

Καρό παλτό με επένδυση, με τσέπες και μαλακό ύφασμα

Art. no.0715469001

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share