Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Stradivarius: Το πουκάμισο με τα φουσκωτά μανίκια που κάνει θραύση!

Κοστίζει μόλις 19,99€!

27 Δεκεμβρίου 2019 09:52
Stradivarius: Το πουκάμισο με τα φουσκωτά μανίκια που κάνει θραύση!

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα έψαξε και βρήκε για εσάς ένα ακόμη must have κομμάτι για την ντουλάπα σας. Αυτή τη φορά σας προτείνουμε ένα μοναδικό πουκάμισο από τα καταστήματα Stradivarius.

Το πουκάμισο αυτό φαινομενικά είναι ένα απλό μαύρο πουκάμισο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Έτσι νομίζετε δηλαδή αν δεν δώσετε σημασία στα μανίκια του. Τα φουσκωτά του μανίκια μας γυρνούν λίγο το χρόνο πίσω και αναβιώνουν παλιές εποχές των θρυλικών 70s και 80s που για ακόμη μια φορά είναι στην κορυφή της μόδας. Για τις καθημερινές σου βόλτες ή ακόμη και για το γραφείο, μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν από τα καταστήματα H&M και για τις βραδινές σου εξόδους με μια τέλεια φούστα με εφέ δέρματος που φέτος το χειμώνα προκαλεί πανικό! Αν πάλι προτιμάς κάτι εξίσου διαχρονικό αλλά πιο απλό σου βρήκαμε επίσης στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο denim πουκάμισο.

ZARA: Θες να κάνεις τέλειες εμφανίσεις; Σου βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα σε φανταστική τιμή!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο φόρεμα από τα Zara, για να κάνεις την κάθε σου εμφάνιση ξεχωριστή. Η τιμή του είναι φανταστική...

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα φόρεμα με πολύχρωμες πούλιες, το οποίο είναι κοντό. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για κοντό φόρεμα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια απλικέ πολύχρωμες πούλιες. Φόδρα. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Κοστίζει 39,95 ευρώ. Κι αν δεν ξέρεις με τι παπούτσια να το συνδυάσεις, εμείς σου έχουμε βρει την ιδανική, αναπαυτική γόβα, εξίσου από τα zara!

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΟΥΛΙΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΟΝΑΔΙΚΟ - 7901/310

Zara: Βρήκαμε το φόρεμα cut out που θα αγαπήσεις! Κοστίζει 25 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσένα το τέλειο φόρεμα cut out από τα Zara. Κοστίζει 25,95 ευρώ και είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψεις στις γιορτές.

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το καταπληκτικό μίνι φόρεμα, το οποίο και μπορείς να συνδυάσεις με αυτή την γόβα, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για αμάνικο πλεκτό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη. Αγόρασε το πριν εξαντληθεί!

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ CUT OUTΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 9598/120

ZARA: Αυτό το midi φόρεμα με τη δαντέλα θα το λατρέψεις! Είναι σε έκπτωση και κοστίζει 20 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα το midi φόρεμα με τη δαντέλα από τα Zara, που θα λατρέψεις. Κοστίζει μόνο 20 ευρώ γι αυτό τρέξε να το αγοράσεις.

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στα special prices και σε αυτό το τέλειο φόρεμα με δαντέλα, το οποίο μάλιστα μπορείς να το κάνεις ακόμα πιο σικ, φορώντας αυτές τις γόβες εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα. Φόδρα. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR19,99 EUR-45%
ΜΑΥΡΟ - 8741/258

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share