Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Stradivarius: Το μακρυμάνικο κορμάκι με ανάγλυφα πουά και διαφάνεια! Θα τραβήξετε τα βλέμματα!

Κάνει λιγότερο από 20 ευρώ!

25 Δεκεμβρίου 2019 19:15
Stradivarius: Το μακρυμάνικο κορμάκι με ανάγλυφα πουά και διαφάνεια! Θα τραβήξετε τα βλέμματα!

Τα κορμάκια είναι μια επιλογή που συνηθίζεται πολύ τα τελευταία χρόνια. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο μοδάτο και θηλυκό κορμάκι που μπορείτε να φορέσετε. Θα το βρείτε στα Stradivarius και κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ!

Αγκαλιάζει τέλεια την σιλουέτα της κάθε γυναίκας, ενώ η διαφάνεια στα μανίκια είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. Μπορείς να το φορέσεις με παντελόνι και με φούστα. Η διαφάνεια συνεχίζει και στο πισω μέρος του, και αναδεικνύει τέλεια την πλάτη.

Το αποτέλεσμα είναι αρμονικό και κομψό! Φορέστε το με αυτό το παλτό ψαροκόκαλο από τα Stradivarius και δημιουργήστε το πιο σικ σύνολο!

ΑΝΑΦ. 2199/615-V2020
Μακρυμάνικο κορμάκι με ανάγλυφα πουά
19,99 €

Stradivarius: Η στέκα- κόσμημα που κοστίζει λιγότερο από 8 ευρώ! Το καλύτερο αξεσουάρ για τις γιορτές!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το κατάλληλο αξεσουάρ για τις εορταστικές σου εμφανίσεις. Εάν θες να κάνεις εντύπωση και να μην φορέσεις σκουλαρίκια και κολιέ, δοκίμασε να αυτή την στέκα με κόσμημα απο τα Stradivarius!

Οι στέκες είναι πολύ της μόδας φέτος και όλες οι influencers τις επιλέγουν. Για να δώσεις την κατάλληλη λάμψη στο look σου, μάντεψε...δεν χρειάζεται ακριβά κοσμήματα, αλλά μόνο μια στέκα. Μπορείς να την συνδυάσεις και με ένα απλό πουλόβερ, όπως αυτό από τα Stradivarius, και να του δώσεις μια παραπάνω αίσθηση του στιλ!

Μάλιστα με αυτό τον τρόπο, μπορείς να αποφύγεις τα χτενίσματα και να αρκεστείς απλά σε μια στέκα, μιας και δεν χρειάζονται υπερβολές!

ΑΝΑΦ. 3140/009-I2019
Στέκα με κόσμημα
7,99 €

Stradivarius: Αυτό το overshirt φλις θα το λατρέψετε! Είναι πάμφθηνο!

Βρήκαμε για εσάς το τέλειο overshirt φλις από τα Stradivarius. Δεν πρόκειται να το βγάλετε από πάνω σας!

Κάνοντας μια... "εξερεύνηση" στο site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το εκρού overshirt φλις, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το παντελόνι, εξίσου από τα Stradivarius.

Αυτό το φλις έχει άνετη γραμμή και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Κοστίζει 19,99 €. Είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί.

Stradivarius: Χαμός με την φούστα παρεό από υφή δέρματος! Κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr όπως πάντα, σας βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας. Εντοπίσαμε την φούστα που κάνει πάταγο αυτή την περίοδο, και βρίσκεται στα Stradivarius!

Κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ και θα σε κάνει να ξεχωρίζεις σε όλες τις γιορτινές σου εμφανίσεις, με το κόψιμο της, που είναι λίγο αποκαλυπτικό. Μπορείς να κάνεις βραδινές εμφανίσεις ή ακόμα και να την φορέσεις το απόγευμα με ένα φαρδύ φούτερ από τα Stradivarius πάντα, και μποτάκι.

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο ακραίο το κόψιμο της, αλλά σε διαβεβαιώνουμε ότι με το σωστό συνδυασμό, θα σε κάνει απόλυτα θυληκή και κομψή ταυτόχρονα!

ΑΝΑΦ. 4737/055-V2020
Φούστα παρεό σε όψη δέρματος
17,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share