Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M: Το πιο άνετο πουλόβερ που φοριέται και σαν φόρεμα! Είναι η πιο hot τάση!

Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

24 Δεκεμβρίου 2019 19:05
H&M: Το πιο άνετο πουλόβερ που φοριέται και σαν φόρεμα! Είναι η πιο hot τάση!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε για εσάς το πιο στιλάτο πουλόβερ, που φοριέται και σαν φόρεμα. Είναι η απόλυτη τάση της μόδας και σίγουρα θα σε βολέψει. Θα το βρεις μόνο στα H&M!

Είναι μακρύ, φαρδύ και με φουσκωτά μανίκια. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, με αθλητικά, μποτάκια, ακόμα και με μπότες μέχρι το γόνατο. Ένα κομμάτι...μπαλαντέρ!

Είναι μάλλινο και μαλακό, και μάλιστα οικολογικό, μιας και ο πολυεστέρας που περιέχει είναι ανακυκλώσιμος. Πηγαίνει σε όλους τους τύπους σώματος, όπως και αυτή η μπλούζα πάλι από τα H&M, και σίγουρα θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου. Το καλύτερο από όλα; Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Cable-knit dress
19,99 €

H&M: Οι γούνινες χουχουλιάρικες παντόφλες που θα σου κρατάνε παρέα όλο τον χειμώνα!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε τις πιο άνετες και ζεστές παντόφλες που θα σας κρατάνε συντροφία σε όλες τις κρύες μέρες του χειμώνα. Θα τις βρεις στα H&M και κοστίζουν λιγότερο από 13 ευρώ!

Οι παντόφλες είναι απαραίτητο αξεσουάρ για μέσα στο σπίτι και σε κάνουν να νιώθεις άνεση και ζεστασιά. Μπορείς να κυκλοφορείς μέσα στο σπίτι με αυτές τις μοδάτες παντόφλες! Μπορείς να τις συνδυάσεις με αυτή την ρόμπα-μπουρνούζι από τα H&M, που έχουν εκλεκτά κομμάτια!

Είναι γούνινες και θα τις βρεις σε μαύρο και άσπρο χρώμα. Μην χάνεις ευκαιρία, απόκτησε τες και δεν θα χάσεις!

Faux fur slippers
12,99 €

H&M: Η πιο λαμπερή φούστα για τις γιορτές κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την κατάλληλη φούστα για τις Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου. Είναι οικονομική και κάνει "μπάμ". Θα την βρεις στα H&M στην προσιτή τιμή των 14,99 ευρώ!

Είναι ασημένια και ελαστική, που σημαίνει ότι αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες της κάθε γυναίκας και τις αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Μια ακόμα καλή επιλογή για τις γιορτές είναι και αυτή η σατέν ολόσωμη φόρμα από τα H&M!

Φαίνεται σαν να είναι φτιαγμένη από γκλίτερ, και θα σε κάνει σίγουρα να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις και τα βλέμματα. Συνδύασε την με ένα απλό άσπρο μπλουζάκι ή πουκάμισο, μιας και δεν χρειάζεται υπερβολές. Είναι από μόνη της υπερπαραγωγή!

Shimmering skirt
14,99 € Silver-coloured/Sequins

H&M: Η fluffy ρόμπα μπουρνούζι για το σπίτι! Κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο άνετη και μαλακή ρόμπα- μπουρνούζι από τα H&M. Θα την λατρέψετε και σίγουρα δεν θα μπορείτε να την αποχωριστείτε!

Είναι μια γυναικεία ρόμπα σε μαλακό ύφασμα με κουκούλα, τσέπες και αποσπώμενη ζώνη στη μέση. Είναι η καλύτερη επιλογή για το σπίτι, και θα σας κρατάει ζεστή όλο τον χειμώνα. Μπορείς να τις φορέσεις μαζί με αυτές τις πυτζάμες από τα H&M. Το κρύο σίγουρα δεν θα σε διαπεράσει!

Θα το βρεις σε απόχρωση του ροζ και κρεμ, στην προσιτή τιμή των 24,99 ευρώ!

H&M: Το πιο cozy πουλόβερ αποτελεί το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

To Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο ζεστό και απαλό πουλόβερ για τα Χριστούγεννα. Θα το βρεις στα H&M σε πολύ οικονομική τιμή, αφού κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Στα H&M μπορείς να βρεις πολλά ρούχα για το σπίτι, που θα σε κρατάνε ζεστή και ταυτόχρονα να παραμένεις στο κλίμα των Χριστουγέννων. Μια ωραία ιδέα για δώρο στους φίλους σου, ή ακόμα και στον εαυτό σου είναι αυτές οι βαμβακερές πυτζάμες!

Αντί για πυτζάμες μπορείς να επιλέξεις αυτό το κόκκινο πουλόβερ, που σε βάζει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Φοριέται και έξω, αλλά και μέσα στο σπίτι σαν πυτζάμα, αφού είναι απολύτως μαλακό!

Ευρύς φαρδύ με λεπτό πλέγμα που περιέχει λίγο μαλλί. Στο κέντρο είναι κεντημένο διακοσμητικό, έχει χαμηλωμένους ώμους και μακριά μανίκια! Θα το βρεις σε κόκκινο και σε γκρι!

Sequin-motif jumper
19,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share