Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Το μαλακό λιλά κασκόλ που θα φοριέται όλο τον χειμώνα! Κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ!

Ένα must κομμάτι για τον χειμώνα!

18 Δεκεμβρίου 2019 10:19
Stradivarius: Το μαλακό λιλά κασκόλ που θα φοριέται όλο τον χειμώνα! Κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το καλύτερο απαραίτητο αξεσουάρ για τον χειμώνα. Δεν είναι άλλο από αυτό το μαλακό κασκόλ σε απόχρωση του μώβ. Θα το βρεις στα Stradivarius σε πολύ οικονομική και προσιτή τιμή!

Το κασκόλ δεν πρέπει να λείπει από την χειμωνιάτικη ντουλάπα σου και συμπληρώνει την κάθε σου εμφάνιση. Σε κρατάει ζεστή και άνετη, και δεν σε εμποδίζει από το να κινείσαι ελεύθερα. Τα παστέλ χρώματα είναι πολύ της μόδας φέτος και πάνε με όλα, όπως και αυτό το φυστικί πουλόβερ. Μην διστάσεις να τα φορέσεις μαζί!

Νιώσε άνετη ακόμα και με 0 βαθμούς έξω, με το πιο μαλακό και χουχουλιάρικο κασκόλ! Αν δεν σαρέσει το χρώμα που επιλέξαμε, μπορείς να το βρεις και σε μουσταρδί και σάπιο μήλο.

ΑΝΑΦ. 3500/003-I2019
Μαλακό κασκόλ
12,99 €

Stradivarius: Χαμός με την φούστα παρεό από υφή δέρματος! Κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr όπως πάντα, σας βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας. Εντοπίσαμε την φούστα που κάνει πάταγο αυτή την περίοδο, και βρίσκεται στα Stradivarius!

Κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ και θα σε κάνει να ξεχωρίζεις σε όλες τις γιορτινές σου εμφανίσεις, με το κόψιμο της, που είναι λίγο αποκαλυπτικό. Μπορείς να κάνεις βραδινές εμφανίσεις ή ακόμα και να την φορέσεις το απόγευμα με ένα φαρδύ φούτερ από τα Stradivarius πάντα, και μποτάκι.

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο ακραίο το κόψιμο της, αλλά σε διαβεβαιώνουμε ότι με το σωστό συνδυασμό, θα σε κάνει απόλυτα θυληκή και κομψή ταυτόχρονα!

ΑΝΑΦ. 4737/055-V2020
Φούστα παρεό σε όψη δέρματος
17,99 €

Stradivarius: To μπλε υφασμάτινο παλτό που θα λατρέψεις! Είναι οικονομικό!

Βρήκαμε για εσένα το μπλε υφασμάτινο παλτό από τα Stradivarius και είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψεις. Έχει ιδιαίτερο χρώμα και είναι οικονομικό.

Κάνοντας μια εξερεύνηση στα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα τέλειο παλτό, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το τζιν από τα Zara.

Πρόκειται για ένα υφασμάτινο παλτό σε εξαιρετικό χρώμα, το οποίο ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα. Κοστίζει 49,99 ευρώ. Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί.

Δες το:

 

Ροή ειδήσεων

Share