Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Stradivarius: Χαμός με την φούστα παρεό από υφή δέρματος! Κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ!

Όλες οι γυναίκες την θέλουν!

17 Δεκεμβρίου 2019 10:25
Stradivarius: Χαμός με την φούστα παρεό από υφή δέρματος! Κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr όπως πάντα, σας βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας. Εντοπίσαμε την φούστα που κάνει πάταγο αυτή την περίοδο, και βρίσκεται στα Stradivarius!

Κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ και θα σε κάνει να ξεχωρίζεις σε όλες τις γιορτινές σου εμφανίσεις, με το κόψιμο της, που είναι λίγο αποκαλυπτικό. Μπορείς να κάνεις βραδινές εμφανίσεις ή ακόμα και να την φορέσεις το απόγευμα με ένα φαρδύ φούτερ από τα Stradivarius πάντα, και μποτάκι.

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο ακραίο το κόψιμο της, αλλά σε διαβεβαιώνουμε ότι με το σωστό συνδυασμό, θα σε κάνει απόλυτα θυληκή και κομψή ταυτόχρονα!

ΑΝΑΦ. 4737/055-V2020
Φούστα παρεό σε όψη δέρματος
17,99 €

Stradivarius: To μπλε υφασμάτινο παλτό που θα λατρέψεις! Είναι οικονομικό!

Βρήκαμε για εσένα το μπλε υφασμάτινο παλτό από τα Stradivarius και είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψεις. Έχει ιδιαίτερο χρώμα και είναι οικονομικό.

Κάνοντας μια εξερεύνηση στα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα τέλειο παλτό, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με αυτό το τζιν από τα Zara.

Πρόκειται για ένα υφασμάτινο παλτό σε εξαιρετικό χρώμα, το οποίο ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα. Κοστίζει 49,99 ευρώ. Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί.

Δες το:

Stradivarius: Το φυστικί πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια! Θα το λατρέψεις!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο μοδάτο πουλόβερ για τον χειμώνα. Σε χρώμα φυστικί, που είναι από τις απόλυτες τάσεις του φετινού χειμώνα, και σε φαρδιά γραμμή. Θα το βρεις στα Stradivarius σε πολύ οικονομική τιμή!

Είναι σαν ζαχαρωτό και καμία σας δεν θα μπορέσει να του αντισταθεί. Πάει με τα πάντα και απογειώνει τις εμφανίσεις σας. Πέρα από το φυστικί χρώμα, το οποίο και προτείνουμε, μπορείτε να το βρείτε σε μπλε, εκρού και μπεζ. Κάντε την καλύτερη επιλογή.

Φόρεστε το ακόμα και με μια δερμάτινη φούστα και ένα μακρύ παλτό, και συνδύαστε το με τα σνικερς σας! Συνδυάζεται εύκολα με αυτό το μοναδικό χειμωνιάτικο σακάκι από τα Stradivarius που θα σας συνοδεύσει όλες σας τις εξόδους.

Πουλόβερ με πλεξίδες και φουσκωτό μανίκι
25,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share