Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Το σικάτο παντελόνι με κουμπιά που αν δείτε το χρώμα του θα το ερωτευτείτε! Έχει έκπτωση και κοστίζει πλέον 16 ευρώ!

Είναι θηλυκό και κολακεύει όλα τα σώματα!

17 Δεκεμβρίου 2019 07:18
ZARA: Το σικάτο παντελόνι με κουμπιά που αν δείτε το χρώμα του θα το ερωτευτείτε! Έχει έκπτωση και κοστίζει πλέον 16 ευρώ!

Βρήκαμε στα Zara Το σικάτο παντελόνι με κουμπιά που θα ερωτευτείτε το χρώμα του!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και σου το παρουσιάζει! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου... αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε έχουμε την καλύτερη επιλογή.

Εντοπίσαμε στα Zara το πιο στιλάτο παντελόνι που θα φοράς όλη την ημέρα στην δουλειά αλλά και στην συνέχεια της μέρας σου, το οποίο μάλιστα βρίσκεται και σε - 40% έκπτωση και κοστίζει πλεόν 16,99 ευρώ!

Πραγματικά είναι κομψό και μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το κόκκινο χρώμα του το καθιστά ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της ντουλάπας σου καθώς μπορείς να ''παίξεις'' με πολλούς συνδυασμούς και στιλ! Το συγκεκριμένο παντελόνι ταιριάζει απίστευτα με μπλούζες όπως αυτήν την μάλλινη που σας είχαμε προτείνει πρόσφατα!

Κολακεύει επίσης πολύ κάθε σωματότυπο κι έχει την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το κόκκινο χρώμα!

Μια μικρή περιγραφή για το παντελόνι:

Ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες μπροστά. Μπροστινές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Κάτω μέρος με άνοιγμα και κουμπί σούστα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.

Mango: Το λεοπάρ φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη είναι το όνειρο της κάθε γυναίκας!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε το πιο αεράτο και ελκυστικό φόρεμα. Ένα κομμάτι που πρέπει να προσθέσεις άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου είναι αυτό το λεοπάρ φόρεμα από τα Mango!

Τα animal print ρούχα και αξεσουάρ έχουν κυριαρχήσει για πολλές σεζόν, και τα Mango βγάζουν εκλεκτά κομμάτια, όπως είναι και αυτή η τσάντα με τύπωμα φιδιού. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε κροκό, φιδέ και λεοπάρ, μιας και έχει από όλα!

Το κρουαζέ αυτό φόρεμα είναι κομψό και κολακεύει την κάθε σιλουέτα. Με χρυσοκλωστή που δίνει την αίσθηση του γυαλιστερού, θα σε κάνει να λάμπεις στις γιορτές! Κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ και φοριέται με τακούνι, μπότα ακόμα και με το αγαπημένο σου σνίκερ.

Η λεπτομέρεια με το άνιογμα στην πλάτη κάνει την διαφορά!

Φόρεμα λεοπάρ χρυσοκλωστή
REF. 67070603-WILD-LM Ισχύουσα τιμή49,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share