Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mango: Απόκτησε ένα από τα κομμάτια που φόραγε η πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Σε πολύ προσιτή τιμή!

15 Δεκεμβρίου 2019 15:20
Mango: Απόκτησε ένα από τα κομμάτια που φόραγε η πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ένα από τα κομμάτια που επέλεγε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν απαλλασόταν για λίγο από τα καθήκοντα της. Δεν είναι άλλο από αυτό το φαρδύ φούτερ. Αν και πριγκίπισσα, την είχαμε δει πολλές φορές να ντύνεται απλά, αλλά πάντα με στιλ. Θα το βρεις στα Mango!

Μπορείς να το φορέσεις με τα σκουλαρίκια από το Mango, ώστε να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω, και να μην φαίνεται τόσο πρόχειρο. Άλλωστε η Νταϊάνα, συνήθιζε να φοράει σε όλες τις εμφανίσεις της σκουλαρίκια.

Κάποια από αυτά τα κομμάτια έχουν επιστρέψει στην μόδα, με το δυναμικό comeback της δεκαετίας του 90', και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Τα φαρδιά φούτερ, τα κολάν του ποδηλάτη και τα σνίκερ, είναι η απόλυτη τάση, και κάτι που επέλεγε και η Νταϊάνα!

Μάλιστα σε πρόσφατη εμφάνιση της, η Χέιλι Μπίμπερ, υιοθέτησε αυτό το look, και πολλοί παρατήρησαν την ομοιότητα της με την πριγκίπισσα.

Απέκτησε το look της, σε προσιτή τιμή!

Mango: Η τσάντα με τύπωμα φιδιού που έχει "τρελάνει" το Instagram!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς την τσάντα με τύπωμα φιδιού από τα Mango, που έχει "τρελάνει" το Instagram. Είναι οικονομική και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βολέψει!

Κάνοντας μια... "βόλτα" στο site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στις τσάντες. Αυτή που μας εντυπωσίασε έχει τύπωμα φιδιού, καθώς φέτος είναι νούμερο 1 στη μόδα, και μπορείτε να την συνδυάσετε με ένα σούπερ φόρεμα, εξίσου από τα Mango.

Πρόκειται για μια τσάντα σε μικρό μέγεθος. Έχει μακρύ ρυθμιζόμενο λουρί και κοντό χερούλι. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές τσέπες και εσωτερική φόδρα. Κοστίζει 19,99 ευρώ!

Δείτε την:

Mango: Ανακαλύψαμε το τοπ με χρυσοκλωστή που ταιριάζει με τα πάντα! Τρέξτε να το αγοράσετε!

Ακόμη να αγοράσετε το ιδανικό τοπ με χρυσοκλωστή από τα Mango; Ταιριάζει με τα πάντα και είναι οικονομικό! Τρέξτε να το αγοράσετε πριν βγει sold out.

Κάνοντας μια αναζήτηση στο site της mango, "πέσαμε" πάνω σε ένα τοπ, το οποίο θέλουν να αγοράσουν όλες οι κοπέλες, καθώς ταιριάζει με τα πάντα, όπως και με αυτή την τζιν φούστα front joke από τα Stradivarius.

Πρόκειται για ύφασμα με μεταλλική κλωστή, crop σχέδιο και ντεκολτέ βε. Έχει μακρύ μανίκι και διακοσμητική σούρα στο κέντρο. Κοστίζει 25,99 ευρώ.

Τοπ με χρυσοκλωστή
REF. 57059210-MARISOL5-LM

 

Ροή ειδήσεων

Share