Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M: Αυτή η ολόσωμη φόρμα έχει γίνει ανάρπαστη! Πάει σε κάθε σωματότυπο!

Αν δεν την έχετε αγοράσει, τρέξτε!

14 Δεκεμβρίου 2019 15:18
H&M: Αυτή η ολόσωμη φόρμα έχει γίνει ανάρπαστη! Πάει σε κάθε σωματότυπο!

Βρήκαμε για εσάς την τέλεια ολόσωμη φόρμα από τα H&M, που ήδη έχει γίνει ανάρπαστη. Έχει κόκκινο χρώμα και πάει σε κάθε σωματότυπο.

Αυτή η κόκκινη ολόσωμη φόρμα, την οποία και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το παπούτσι από τα Zara, έχει άνετη γραμμή με αποτέλεσμα να ταιριάζει σε όλες τις κοπέλες.

Κοστίζει 39,99 ευρώ! Δείτε την:

H&M: Το πιο λαμπερό φόρεμα με την εντυπωσιακή πλάτη κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Το πιο λαμπερό φόρεμα με την πιο εντυπωσιακή πλάτη το βρήκαμε στα H&M κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το πλεκτό που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε γκρι σκούρο μεταλιζέ χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η ανοιχτή πλάτη θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις!

Το φόρεμα με πλάτη, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. ακόμα και για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Γκρι μίνι φόρεμα με βαθύ άνοιγμα στην πλάτη

Art. no.0765510001

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share