Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Zara: Ανακαλύψαμε το ψηλόμεσο παντελόνι που κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Αγοράστε το πριν βγει sold out!

14 Δεκεμβρίου 2019 07:23
Zara: Ανακαλύψαμε το ψηλόμεσο παντελόνι που κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς το ιδανικό ψηλόμεσο παντελόνι με ανδρικό κόψιμο από τα Zara! Έχει τέλειο χρώμα και κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ!

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρίας, "πέσαμε" πάνω στην κατηγορία special price, όπου και βρήκαμε το τέλειο ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο ταιριάζει με αυτή την μπλούζα, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για ψηλόμεσο παντελόνι με ελαστική μέση στο πίσω μέρος. Πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια πιέτες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, μεταλλικός γάντζος και κουμπί εσωτερικά.

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΨΙΜΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR
12,99 EUR
-40%

ΚΑΜΗΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ - 6416/255

Zara: Βρήκαμε τα αθλητικά παπούτσια που κοστίζουν μόνο 22 ευρώ! Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα!

Ανακαλύψαμε τα τέλεια αθλητικά παπούτσια από τα Zara, που κοστίζουν μόνο 22,99 ευρώ! Μπορείτε είτε να τα κάνετε δώρο στον εαυτό σας είτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κάνοντας μια αναζήτηση στο site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω στην κατηγορία των special price και βρήκαμε αθλητικά παπούτσια στην καλύτερη τιμή, τα οποία και μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το παντελόνι, εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για λευκά αθλητικά παπούτσια, με συνδυασμό υλικών στο εξωτερικό μέρος. Λεπτομέρειες σε αντίθεση χρωμάτων. Animal print μπροστά και στη φτέρνα. Φαρδιά ανάγλυφη σόλα και κλείσιμο με δετά κορδόνια.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΟΔΟΝΤΩΤΗ ΣΟΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR22,99 EUR -40%
ΛΕΥΚΟ - 3413/001

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share