Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Mango: Ανακαλύψαμε το τοπ με χρυσοκλωστή που ταιριάζει με τα πάντα! Τρέξτε να το αγοράσετε!

Πόσο κοστίζει;

12 Δεκεμβρίου 2019 11:50
Mango: Ανακαλύψαμε το τοπ με χρυσοκλωστή που ταιριάζει με τα πάντα! Τρέξτε να το αγοράσετε!

Ακόμη να αγοράσετε το ιδανικό τοπ με χρυσοκλωστή από τα Mango; Ταιριάζει με τα πάντα και είναι οικονομικό! Τρέξτε να το αγοράσετε πριν βγει sold out.

Κάνοντας μια αναζήτηση στο site της mango, "πέσαμε" πάνω σε ένα τοπ, το οποίο θέλουν να αγοράσουν όλες οι κοπέλες, καθώς ταιριάζει με τα πάντα, όπως και με αυτή την τζιν φούστα front joke από τα Stradivarius.

Πρόκειται για ύφασμα με μεταλλική κλωστή, crop σχέδιο και ντεκολτέ βε. Έχει μακρύ μανίκι και διακοσμητική σούρα στο κέντρο. Κοστίζει 25,99 ευρώ.

Τοπ με χρυσοκλωστή
REF. 57059210-MARISOL5-LM

Mango: Το δερμάτινο μποτίνι με τακούνι που πάει με όλα τα ρούχα!

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς τις καλύτερες προσφορές και τα πιο οικονομικά υποδήματα και ρούχα. Πάντα σε σύγκριση ποιότητας και τιμής, εντοπίσαμε το δερμάτινο μποτάκι που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις μόνο στα Mango!

Τα Mango μας εκπλήζουν με την ποιότητα των ρούχων τους και τα εξαίρετα κομμάτια. Είναι ένα από τα πιο στιλάτα μαγαζιά και μπορείτε να βρείτε πολλά κομψά αξεσουάρ. Μπορείς να συνδυάσεις το μποτάκι με αυτό το φόρεμα, που φέρνει αέρα από τα 60s και κάνει πάταγο στο διαδίκτυο!

Ανέδειξε το στυλ σου και την προσωπικότητα σου, φορώντας το με τα κομμάτια που αγαπάς περισσότερο. Είναι ένα κομμάτι "μπαλαντέρ" και ταιριάζει τόσο με φούστες όσο και με τζιν. Φόρεσε το από το πρωί μέχρι το βράδυ και κλέψε τις εντυπώσεις!

Θα το βρείτε σε τρια χρώματα, μαύρο, εκρού και καφέ, ωστόσο εμείς σας προτείνουμε την πιο "safe" επιλογή!

Δερμάτινο μποτίνι με τακούνι
REF. 53073757-LYON-LMΙσχύουσα τιμή 39,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share