Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Ανακαλύψαμε την πλεκτή μπλούζα που πρέπει να αγοράσεις! Κοστίζει 15 ευρώ!

Τρέξε να την προλάβεις!

12 Δεκεμβρίου 2019 07:25
ZARA: Ανακαλύψαμε την πλεκτή μπλούζα που πρέπει να αγοράσεις! Κοστίζει 15 ευρώ!

Βρήκαμε για σένα την τέλεια πλεκτή μπλούζα από τα Zara, που πρέπει να αγοράσεις. Έχει τέλειο χρώμα και κοστίζει μόνο 15,95 ευρώ.

Κάνοντας μια αναζήτηση στο site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα μπλουζάκι, το οποίο και είμαστε σίγουροι ότι θα ευχαριστηθείς. Πάει σε κάθε σωματότυπο και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα τέλειο παντελόνι εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για φαρδύ πουλόβερ με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Βγαίνει και σε άλλα τρία χρώματα.

ΠΛΕΚΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,95 EUR
ΡΟΖ - 1509/100

ZARA: Η πιο ''hot'' μάλλινη μπλούζα που θα φοράς όλη τη σεζόν είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει 16 ευρώ μόνο!

Σου βρήκαμε την πιο ''hot'' μάλλινη μπλούζα από τα Zara που θα φοράς όλη τη σεζόν είναι σε - 40% έκπτωση και κοστίζει 16 ευρώ μόνο!

Τα Zara δίνουν την δυνατότητα να αγοράσετε τη πιο στιλάτη μάλλινη μπλούζα σε μεγάλη έκπτωση με λιγότερα από 16 ευρώ κάνοντας ένα από τα απόλυτα look του χειμώνα.

Υπάρχουν τρόποι και στιλ για να πετύχεις να είσαι κομψή ακόμα και τα πιο ''βαριά'' ρούχα και να φαίνεσαι πάντα ενημερωμένη...

Το γαλάζιο χρώμα της δίνει απευθείας μια πιο δροσερή εικόνα και ταιριάζει με πολλά περισσότερα χρώματα από όσα νομίζεις, όπως το καφέ, το ρόζ, το σκούρο μπλε και πολλά άλλα!

Φόρεσε το με το αγαπημένο σου τζιν, συνδυασέτο με την πιο ωραία σου φούστα ή και ακόμα και με ένα φόρεμα φορώντας την από πάνω!

Μια μικρή περιγραφή της μπλούζας

Πλεκτή μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι.

ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ - 6771/105

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share