Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Calzedonia: Βρήκαμε το απόλυτο γιορτινό καλσόν με party mood!

Πρόλαβε το πριν εξαντληθεί!

11 Δεκεμβρίου 2019 14:48
Calzedonia: Βρήκαμε το απόλυτο γιορτινό καλσόν με party mood!

Το πιο μοδάτο καλσόν με την απόλυτη πάρτι και εορταστική διάθεση που μπορείς να βρεις. Είναι η απόλυτη τάση, ειδικά για τις γιορτινές σου εμφανίσεις. Αν πάλι σου φαίνεται πολύ εκκεντρικό το Athensmagazine.gr σου προτείνει να το συνδυάσεις με ένα total black φόρεμα σας αυτό που σου βρήκαμε από τα καταστήματα Mango.

Σίγουρα όμως θα το λατρέψεις γιατί αγκαλιάζει τέλεια το σώμα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται εντυπωσιακά, κοστίζει μόνο 12 ευρώ και θα κεντρίσει όλα τα βλέμματα πάνω σου με το ιδιαίτερο στιλ που θα σου προσφέρει.

Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με ένα oversize πουλόβερ που φοριέται σαν φόρεμα και τα αρβυλάκια σου για να απογειώσεις ένα απλό, καθημερινό look!

Mango: Το μαύρο φόρεμα που αναδείκνυει όλες τις σιλουέτες κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Το μαύρο φόρεμα από τα Mango που αναδεικνύει όλες τις σιλουέτες κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό μαύρο φόρεμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά και τη σιλουέτα. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ μανίκια που έχουν σηκωμένους ώμους χαρίζουν πόντους στο ύψος...

Το μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. ακόμα και για το βράδυ της Πρωτοχρονιά

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα πλεκτό ώμοι σούρες, σε μαύρη απόχρωση

Ύφασμα πλεκτό. Λαιμός ψηλός. Φουσκωτοί ώμοι. Λεπτομέρεια σούρα στους ώμους. Μακρύ μανίκι. Κοντό σχέδιο. Σχέδιο εφαρμοστό.

REF. 67081001-FRUNCE-LM

H&M: Το nude ζεστό πλεκτό που κάνει θραύση στο instagram κοστίζει μόνο 14 ευρώ!

Το nude ζεστό πλεκτό από τα H&M που κάνει θραύση στο instagram κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ!

Φέτος είδαμε, και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα πλεκτά φούτερ να έχουν ενεργό ρόλο στις εμφανίσεις μας, έτσι αποφασίσαμε να σας προτείνουμε κάτι το οποίο σίγουρα θα βολευτείτε αρκετά!

Συνδυάζεται με τα πάντα καθώς έχει χρώμα που πάει με όλες τις αποχρώσεις και μπορείς να την φοράς από το πρωί έως το βράδυ, με χαμηλά ή ψηλά παπούτσια, με κουστούμι ή δερμάτινο τζάκετ!

Στο instagram είναι η no 1 επιλογή των influencers αφού μπορούν να παίξουν ε πολλά στιλ χωρίς να δώσουν πολλά χρήματα αφού κοστίζει μόλις 14,99 ευρώ!

Το φούτερ αναβαθμίζεται, αρκεί να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς. Παίρνει το ρόλο ενός casual-athletic πουλόβερ και ανανεώνει το street style σας....

Μια μικρή περιγραφή της μπλούζας:

Πλεκτό φούτερ σε nude απόχρωση, με κλειστό λαιμό

Art. no.0767423006

 

Ροή ειδήσεων

Share