Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M: Το πιο λαμπερό φόρεμα με την εντυπωσιακή πλάτη κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Έχει ''τρελαίνει'' τον γυναικείο πληθυσμό!

11 Δεκεμβρίου 2019 10:21
H&M: Το πιο λαμπερό φόρεμα με την εντυπωσιακή πλάτη κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Το πιο λαμπερό φόρεμα με την πιο εντυπωσιακή πλάτη το βρήκαμε στα H&M κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το πλεκτό που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε γκρι σκούρο μεταλιζέ χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η ανοιχτή πλάτη θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις!

Το φόρεμα με πλάτη, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. ακόμα και για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Γκρι μίνι φόρεμα με βαθύ άνοιγμα στην πλάτη

Art. no.0765510001

Pull & Bear: Το ιδανικό αξεσουάρ μαλλιών που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση!

Η φετινή μόδα προστάζει αξεσουάρ στα μαλλιά και το Athensmagazine.gr έψαξε για σένα και βρήκε το κατάλληλο για να το φοράς όλη μέρα. Η αλήθεια είναι πως εμείς το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Ο λόγος για ένα λαστιχάκι μαλλιών με φιόγκο που παραπέμπει σε φουλάρι. Έχει μια boho διάθεση και μπορείς να το φοράς το πρωί με το τέλειο τζιν που σου βρήκαμε από τα καταστήματα Stradivarius αλλά και στις βραδινές σου εμφανίσεις με ένα total black look με μια ολόσωμη φόρμα όπως αυτή τη βελούδινη που βρήκαμε για σένα από τα καταστήματα Mango.

To στυλ του είναι αυτό που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση και θα κεντρίσει τα βλέμματα. Αν πάλι θες να το κάνεις λίγο πιο ιδιαίτερο μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου μια χαλαρή πλεξούδα και να το πλέξεις ανάμεσα. Όπως και να το φορέσεις είναι ένα αξεσουάρ που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

 

Ροή ειδήσεων

Share