Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Pull & Bear: Το ιδανικό αξεσουάρ μαλλιών που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση!

Θα το βρεις μόνο με 4,99€!

10 Δεκεμβρίου 2019 15:56
Pull & Bear: Το ιδανικό αξεσουάρ μαλλιών που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση!

Η φετινή μόδα προστάζει αξεσουάρ στα μαλλιά και το Athensmagazine.gr έψαξε για σένα και βρήκε το κατάλληλο για να το φοράς όλη μέρα. Η αλήθεια είναι πως εμείς το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Ο λόγος για ένα λαστιχάκι μαλλιών με φιόγκο που παραπέμπει σε φουλάρι. Έχει μια boho διάθεση και μπορείς να το φοράς το πρωί με το τέλειο τζιν που σου βρήκαμε από τα καταστήματα Stradivarius αλλά και στις βραδινές σου εμφανίσεις με ένα total black look με μια ολόσωμη φόρμα όπως αυτή τη βελούδινη που βρήκαμε για σένα από τα καταστήματα Mango.

To στυλ του είναι αυτό που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση και θα κεντρίσει τα βλέμματα. Αν πάλι θες να το κάνεις λίγο πιο ιδιαίτερο μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου μια χαλαρή πλεξούδα και να το πλέξεις ανάμεσα. Όπως και να το φορέσεις είναι ένα αξεσουάρ που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Stradivarius: Τo must have χειμωνιάτικο σακάκι που φοριέται και σαν φόρεμα!

Το απόλυτο must have κομμάτι του χειμώνα που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στην ντουλάπα της το βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius κι είναι ένα μοναδικό μακρύ σακάκι που φοριέται και σαν φόρεμα, μοιάζει πανάκριβο αλλά κοστίζει μόνο 35,99€!

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά ξεχύθηκε στις αγορές για να ψάξει για εσάς τα καλύτερα κομμάτια που θα σας κάνουν να φαίνεστε λαμπερές και εντυπωσιακές!

Εμείς βρήκαμε το μοναδικό αυτό σακάκι που θα συνοδεύσει όλες σου τις εξόδους ανεξαρτήτου ώρας ή στυλ μιας και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ για ποτό. Το πιο εντυπωσιακό με αυτό το ρούχο είναι πως μπορείς απλά να κουμπώσεις τα κουμπιά, να αφαιρέσεις το παντελόνι σου και μέσα σε δυο λεπτά να έχεις αλλάξει στυλ!

Αν πάλι ψάχνεις κάτι πιο "κλασσικό" να σου θυμίσουμε το στιλάτο παλτό στο χρώμα της μέντας που βρήκαμε επίσης στα Stradivarius!

Εμείς αυτό που έχουμε να σου πούμε, είναι σε καμία περίπτωση να μην φοβηθείς τις έντονες αποχρώσεις του μιας και θα είναι αυτές που θα δώσουν μια πιο "διασκεδαστική" νότα στις χειμωνιάτικες και βροχερές ημέρες.

Μια μικρή περιγραφή:

ΑΝΑΦ. 5906/674-I2019
Σακάκι φόρεμα
35,99 €

Θα το βρεις σε 4 υπέροχες αποχρώσεις: Κόκκινο, φούξια, απαλό ροζ και μπεζ. Εμείς θα τους δείξουμε όλες για να διαλέξεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο!

Zara: Βρήκαμε το παντελόνι με τούλι που θα λατρέψεις! Κοστίζει 19 ευρώ!

Ανακαλύψαμε για σένα το παντελόνι με τούλι από τα Zara, που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις. Κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ και πρέπει να το αγοράσεις.

Κάνοντας μια αναζήτηση στο site της εταιρείας, βρήκαμε ένα παντελόνι το οποίο πάει σε κάθε σωματότυπο, και μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το μπλουζάκι εξίσου από τα Zara.

Πρόκειται για ψηλόμεσο παντελόνι με ασορτί ύφασμα από τούλι σε συνδυασμό και λάστιχο στη μέση.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΤΟΥΛΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 8779/469

 

Ροή ειδήσεων

Share