Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το απόλυτο χειμωνιάτικο τζάκετ με -40%!

Θα το λατρέψεις!

9 Δεκεμβρίου 2019 15:44
Bershka: Βρήκαμε το απόλυτο χειμωνιάτικο τζάκετ με -40%!

Ο χειμώνας έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του και το κρύο όσο πάει γίνεται όλο και πιο τσουχτερό. Γι' αυτό λοιπόν η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς το απόλυτο χειμωνιάτικο τζάκετ από συνθετική γούνα προβάτου από τα καταστήματα Bershka με 40% έκπτωση στην τελική τιμή των 23.99€. Αν πάλι είσαι του πιο κλασσικού στυλ έχουμε να σου προτείνουμε το biker jacket που φοράνε όλοι οι Instagrammers από τα καταστήματα Η&Μ!

Η απαλή ζαχαρί, κρεμ απόχρωση του είναι αυτή που το καθιστά κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και όλα τα στιλ. Θα μπορούσες κάλλιστα να το συνδυάσεις με αυτή την στιλάτη τσάντα με αλυσίδα σε ροζ χρώμα για μια πιο εντυπωσιακή βραδινή έξοδο.

Μια μικρή περιγραφή:

Τζάκετ bomber γούνινο με γιακά και μανσέτες σε ριπ. Λάστιχο στη μέση και στις μανσέτες, τσέπες μπροστά και κούμπωμα με φερμουάρ.

39.99 €23.99 €40%

Tally Weijl: Το jumpsuit με γκλίτερ που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα τον εορτών κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την καλύτερη επιλογή για τις γιορτινές σου εμφανίσεις. Το πιο κομψό jumpsuit, γνωστό και ως ολόσωμη φόρμα, που έχουμε βρει είναι στα Tally Weijl και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ! Με αυτό θα είσαι μέσα στην μόδα και θα κάνεις σίγουρα εντύπωση στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Οι ολόσωμες φόρμες τον τελευταίο καιρό αποτελούν μια must επιλογή, και μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τα φορέματα και τις φούστες. Άλλη μια που μας κέντρισε το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ZARA και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτα από τον σωματότυπο τους!

Σε τελείως διαφορετικό στυλ, η ολόσωμη φόρμα από τα Tally Weijl, θα σας ξετρελάνει. Είναι μίνι, με βαθιά λαιμόκοψη σε σχήμα V και γκλίτερ αποτελεί ένα κομμάτι που πρέπει να προσθέσετε στην ντουλάπα σας. Φορέστε το με ένα οπάκ καλσόν και μια μαύρη γόβα!

Μαύρο jumpsuit
29.99€

Mango: Αυτό είναι το πουλόβερ που λατρεύουν όλες οι γυναίκες! Κοστίζει 19,99 €!

Βρήκαμε για εσάς, το ιδανικό πουλόβερ από τα mango, που θα λατρέψετε. Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και έχει τέλειο χρώμα.

Κάνοντας μια... εξερεύνηση στο site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα πουλόβερ που μας "τρέλανε". Πρόκειται για ένα πουλόβερ σε φραουλί χρώμα με φουσκωτά μανίκια, το οποίο και μπορείτε να συνδυάσετε με ένα τέλειο παντελόνι από τα Zara.

Το ύφασμά του είναι πλεκτό, ο λαιμός στρογγυλός, ενώ τα τελειώματα είναι ελαστικά. Δείτε το:

Mango: Αυτό είναι το απόλυτο 60s φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers!

Αυτό είναι το απόλυτο 60s φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα Mango και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά!

Είναι μερικά κομμάτια που είναι κλασσικά, διαχρονικά, πάντα τα αγαπάμε και σίγουρα πρέπει να τα έχουμε στη ντουλάπα μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μιλάμε αποκλειστικά για βραδινά ρούχα, ένα ρούχο καθημερινό μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με την απλότητά του.

Η μόδα των 60s έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλους τους τομείς, στην αισθητική, τη διακόσμηση αλλά και τα ρούχα, κάτι το οποίο πολύ μας αρέσει!

Το φόρεμα που βρήκε λοιπόν σήμερα το Athensmagazine.gr για εσάς είναι η προσωποποίηση των 60s και κοστίζει κάτω από 40 ευρώ. Εμείς θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μποτίνια με λεπτό τακούνι από τα καταστατήματα Stradivarius για να αναδείξεις καλύτερα τα πόδια σου!

Μια μικρή περιγραφή:

Ύφασμα tweed. Σχέδιο ίσια γραμμή. Λαιμός στρογγυλός. Διακοσμητικές χάντρες. Μακρύ μανίκι. Τελειώματα με κρόσσια. Κρυφό κλείσιμο με φερμουάρ πίσω.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share